Det går så det suser

I bilindustrien er det alltid full fart. Dette kan lett observeres i hverdagen – hvor man enn går. Når man passerer bilvaskeriet på hjørnet der bilvaskerne er i full sving, eller ute på veiene der en bil akkurat er blitt reddet av et bilbergingsfirma.

Biler utgjør dessuten en stor del av vårt liv generelt: Overalt observerer vi biler på veiene – i full fart eller i parkert tilstand. Biler med last, uten last, med mange passasjerer eller ingen passasjerer. Lastebiler, el-biler, personbiler, sportsbiler – livet på veiene går så det suser!


Den nyeste utgaven av Bransjemagasinet som du nå holder i hånden, er fullspekket med artikler der biler er i fokus. Du kan blant annet lese om firmaer som KA Bilpartner AS i Mandal og Carpoint Norge AS i Trondheim. Dette er firmaer som har el-biler i fokus og som tror sterkt på at elektriske biler vil dominere de norske veiene. Det samme tror bildesigneren Jan Christian Osnes, som jobber for det kinesiske bilkonsernet Geely. Bransjemagasinet fikk et spennende innsyn i hvordan det er å designe fremtidens biler, noe enhver bilentusiast bør få med seg!

Det går (ikke overraskende nok) så det suser også på rallybanen, og i disse dager er vår alles Petter Solberg og hans svensknorske rallyteam i full gang med rally-VM. Vi var så heldige å få noen ord med Solberg, som denne gang pryder forsiden. I år har han byttet ut Subaru'n mot et fartsmonster av en Volkswagen, og intervjuet kan du lese på side   .

Høstnummeret av Bransjemagasinet er foruten biler, også spekket med interessante artikler innen temaene transport, industri og produksjon; temaer som åpner opp for spennende, innovative bedrifter og produkter. Kanskje vil du skreddersy et glassrekkverk til terrassen din – enkelt og greit med kun noen få tastetrykk? Eller planlegge drømmeboligen? Denne utgaven av Bransjemagasinet byr på inspirasjon og nytenkende ideer – og ikke minst masse fart og spenning.

Vi i redaksjonen ønsker våre lesere en god, fartsfylt høst, og vi håper du får stor glede av artiklene i denne utgaven!

174053sdå

Den beste pleie for bilen din

Artikkel Ikke bare kan Bilpleiesenteret på Tempe fikse alt utvendig på bilen din. Innehaver Ilyas Hazbouz har også spesialisert seg på skinnbehandling, og blir nå forhandler av Hydrographic design.
174064hs

Fjerner fett med laser

Artikkel Sweet Beauty Oslo AS tilbyr fettfjerning ved hjelp av laser som et ikke-kirurgisk alternativ til fettsuging. – Man ser virkelige resultater.
173716_Solbergp_0517GBTW258

Til topps med Volkswagen

Petter Solberg hanker inn den ene medaljen etter den andre i VM

LYNK-CO_event

Designer fremtidens biler

Les om den flunkende ferske bilen fra Lynk & Co

Arkiv