Tid for festligheter

Å avholde arrangementer er en del av de fleste bedrifters hverdag på en eller annen måte i løpet av året. Fagseminar, utviklingskurs, konferanser, jubileums- og lanseringsfester, sommerfest og julebord. Mange ulike behov kan dekkes gjennom et godt gjennomført arrangement. Men hva skal til for å sikre en vellykket dag eller kveld, og ikke minst fornøyde deltakere?

Denne utgaven av Det Norske Bransjemagasinet handler om konferanse og event. I den forbindelse har vi tatt en prat med Else Palmgren i event.no. Hun gir ditt selskap en rekke gode råd for å skape et mest mulig vellykket arrangement – enten det er snakk om årets julebord, jubileumskonferansen eller det neste jobbkurset.    

Også som privatpersoner har vi behov for å feire spesielle anledninger. Og da kan du hente inspirasjon til både lokaler, mat og underholdning i Det Norske Bransjemagasinet. Walmans Oslo sine syngende servitører underholder deg mer enn gjerne gjennom hele middagen. Og er det en helt spesiell anledning det er behov for å markere, kan Festival Fyrverkerier sørge for en fest med brask og bram.
171129-AEI2d

Sørlendingene med det gode ryktet | Agder El Installasjon

Artikkel - Som en elektroinstallatør leverer vi alt innen elektrisk til både private og næring, og kan levere varmeanlegg med elektrisk varme og luft til luft. Miljø er viktig for oss, og vi har fokus...
172002_Kdåi

Spennende laksesafari i naturens kongerike | Kvåsfossen

Artikkel Legger du neste selskap, bursdag eller jobbkonferanse til Kvåsfossen - Sørnorsk Laksesenter AS, er du garantert en spektakulær opplevelse. Rammen er en unik beliggenhet, og her får du være med...
DFDS_puff

DFDS Seaways

Et jobbmøte utenom det vanlige

puff_Matej Kastelic

Event.no

Et vellykket arrangement

Arkiv