Tid for festligheter

Å avholde arrangementer er en del av de fleste bedrifters hverdag på en eller annen måte i løpet av året. Fagseminar, utviklingskurs, konferanser, jubileums- og lanseringsfester, sommerfest og julebord. Mange ulike behov kan dekkes gjennom et godt gjennomført arrangement. Men hva skal til for å sikre en vellykket dag eller kveld, og ikke minst fornøyde deltakere?

Denne utgaven av Det Norske Bransjemagasinet handler om konferanse og event. I den forbindelse har vi tatt en prat med Else Palmgren i event.no. Hun gir ditt selskap en rekke gode råd for å skape et mest mulig vellykket arrangement – enten det er snakk om årets julebord, jubileumskonferansen eller det neste jobbkurset.    

Også som privatpersoner har vi behov for å feire spesielle anledninger. Og da kan du hente inspirasjon til både lokaler, mat og underholdning i Det Norske Bransjemagasinet. Walmans Oslo sine syngende servitører underholder deg mer enn gjerne gjennom hele middagen. Og er det en helt spesiell anledning det er behov for å markere, kan Festival Fyrverkerier sørge for en fest med brask og bram.
172030,3

Denne rørleggerbedriften er en viktig brikke i bybildet

Artikkel Andenæs VVS AS, startet opp som en familiebedrift 1939, og har gjennom årene skaffet seg solid erfaring innen rørleggertjenestene dem tilbyr for kunder i Oslo og omegn. I dag står bedriften bak...
164066 SM0

Studio Marichen – fordi du fortjener å slappe av i en travel hverdag

Artikkel Studio Marichen er salongen med velvære i fokus. I salongen jobber åtte dyktige, faglærte kvinner for å gi deg en helhetlig skjønnhetspleie som gjør at du stråler både innenfra og utenfra når...
puff_Matej Kastelic

Event.no

Et vellykket arrangement

Uten-navn-1s

Passion 4 Baking

Med kjærlighet som den viktigste ingrediensen


Arkiv