Tid for festligheter

Å avholde arrangementer er en del av de fleste bedrifters hverdag på en eller annen måte i løpet av året. Fagseminar, utviklingskurs, konferanser, jubileums- og lanseringsfester, sommerfest og julebord. Mange ulike behov kan dekkes gjennom et godt gjennomført arrangement. Men hva skal til for å sikre en vellykket dag eller kveld, og ikke minst fornøyde deltakere?

Denne utgaven av Det Norske Bransjemagasinet handler om konferanse og event. I den forbindelse har vi tatt en prat med Else Palmgren i event.no. Hun gir ditt selskap en rekke gode råd for å skape et mest mulig vellykket arrangement – enten det er snakk om årets julebord, jubileumskonferansen eller det neste jobbkurset.    

Også som privatpersoner har vi behov for å feire spesielle anledninger. Og da kan du hente inspirasjon til både lokaler, mat og underholdning i Det Norske Bransjemagasinet. Walmans Oslo sine syngende servitører underholder deg mer enn gjerne gjennom hele middagen. Og er det en helt spesiell anledning det er behov for å markere, kan Festival Fyrverkerier sørge for en fest med brask og bram.
172068B

Du har vel orden på hagen din?

Artikkel Hagemannen AS gjør absolutt alt utomhus. Fra snømåking og salting om vinteren, til å bygge terrasser og plattinger med skifer, lage murer av tørrstein og sette opp gjerder. Og ikke minst hjelper...
173011.

Trodde du at glassrekkverk var vanskelig å montere?

Artikkel ZiFront AS ble etablert i Skien i 2012. Produktet ble godt mottatt og selskapet hadde støtte fra Innovasjon Norge, og vokste raskt i omsetning. Men en dag gikk de konkurs. Eiendomsutvikleren...
Uten-navn-1s

Passion 4 Baking

Med kjærlighet som den viktigste ingrediensen


puff_Matej Kastelic

Event.no

Et vellykket arrangement

Arkiv