161027 OG161027 OG0

– Hvis du skal satse, så får du gjøre det ordentlig

Optim gulv AS startet opp i august i fjor. I en hard konkurranse er eierne opptatt av å finne sin del av bransjen, og har spesialisert seg på å legge gulv av vinyl, linoleum og tepper.

– Vi får gode tilbakemeldinger på at vi alltid leverer på tidene vi skal. Tidsfrister er utrolig viktig for oss, sier Steffen Ambjørnrød, medeier i Optim gulv AS.

Gulvbedriften holder til i Sandvika og leverer det meste av gulv, selv om de har spesialisert seg på å legge vinyl, linoleum og tepper. Bedriften utfører i tillegg alt av underarbeid, som avretting og sparkling. Optim gulv er også godkjent våtromsbedrift.

– Bedriften i nabobygget driver bare med tregulv, så vi har prøvd å holde oss unna den biten. Det er jo hard konkurranse i bransjen, sier han.

Ambjørnrød startet som lærling i Håndverkeriet som 17-åring. Siden har han blant annet arbeidet som prosjektleder for gulv hos Malermester Buer. I fjor valgte han å slutte i jobben sin for å starte opp egen bedrift.

– Jeg gikk sammen med en annen polsk håndverker og i dag eier vi bedriften sammen, utdyper han.

Optim gulv startet opp i august 2015, og ansatte syv arbeidere allerede første dagen i drift.

– Hvis du skal satse, så får du gjøre det ordentlig. I dag har vi seks stykker som legger gulv, og jeg som flyr rundt og passer på at alt går riktig for seg, sier Ambjørnrød lattermildt.

Optim gulv AS jobber hovedsakelig med store prosjekter. De samarbeider blant annet med Malermester Buer, og tar seg av det faglige når det kommer til gulv i deres prosjekter.

– I starten tok vi en del jobber for privatpersoner og la gulv i private boliger, men det er ikke den delen av markedet vi ønsker å være i fremover. Det er hard konkurranse i bransjen, og mange utfører arbeidet billig, så det er viktig å finne sin del av bransjen, sier han.

I fremtiden ønsker Optim Gulv å få innpass i større entreprenørselskap, og ta seg av gulvarbeidet i flere store prosjekter.

– Det er jo den verden vi ønsker å være i. Men man må jobbe seg sakte og sikkert oppover.

Les mer...

2016-02-17 15.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Optim gulv AS
    • Facebook
    • Telefon:
      48 630 002
    • Adresse:
      Industriveien 48
      Sandvika
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv