162010 CF

- Kundene våre betaler for profesjonell veiledning og kompetanse

Byggevarespesialisten Carlsen Fritzøe Norløff merker tøff konkurranse i Drammen. Men forteller at de ikke en gang hadde våget seg ut i markedet om de ikke visste at de hadde noe å fare med.

– Vi har fått tilbakemelding på at kundene opplever at de får god veiledning og profesjonell hjelp hos oss. Kundene skal bli tatt hånd om når de besøker butikken – det ligger i logoen vår at de betaler for kompetanse, sier Ronny Bekkevold engasjert.

Han er daglig leder i den moderne byggevarekjeden Carlsen Fritzøe Norløff i Drammen. Kjeden har lokalisert seg i syv fylker, og strekker seg fra Kristiansand i sør og Jessheim i nord.

I Drammen er det hele 15 byggevarebutikker, og Bekkevold innrømmer at han merket konkurransen i byen.

– Du må vite at du har noe å fare med om du skal ut i et marked med så mange konkurrenter. Kundene bytter ikke byggevareforhandler bare for å bytte. Men vi mener at vi kan tilby kundene noe unikt, sier Bekkevold, og legger til:

– Vi har et bredt varesortiment, og tilbyr et bredt utvalg av jernvarer, fargevarer og andre byggevarer. Vi er i tillegg konkurransedyktig på pris. Vi vet at konkurransen i byen er tøff, men overlever du i Drammen, så overlever du alle steder.

Bedriften har som alle andre merket seg nedgangstider i økonomien, men har forsøkt å tilpasse seg dagens situasjon. De siste tre årene har Carlsen Fritzøe Norløff blant annet bygd opp organisasjonen på nytt, analysert markedet og kundegruppen sin.

– Vi har samtidig vært ute og presentert oss og møtt kunder personlig. Vi ser at oppsøkende virksomhet har bæret frukter. Nå har vi et tett samarbeid med flere profesjonelle kunder og har fått en langt stødigere og sikrere plattform.

 

 I dag har byggevareforhandleren i Drammen 70 prosent profesjonelle kunder og 30 prosent private.


– Det er akkurat her vi ønsker å være. Vi skal være den profesjonelle byggevarespesialisten, avslutter Bekkevold.

Les mer...

2016-04-21 11.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Carlsen Fritzøe Norløff
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
    32 80 48 40
  • Adresse:
    Ingvald Ludvigsensgate 20
    3027 Drammen
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv