162057 AÅ

– Vi skal være hjertet i lokalsamfunnet

AMFI Ålgård utvidet senteret kraftig i 2014, og rommer i dag hele 28 butikker. Senteret er opptatt av å treffe alle sine kunder ved å ha en blanding av både kjede- og nisjebutikker. Men også ved å stelle i stand minneverdige aktiviteter for barnefamilier.

– Vi får gode tilbakemeldinger på at vi har en hyggelig og hjelpsom betjening. Kundene forteller også at de synes at det er hyggelig å gå rundt på senteret fordi det er så lyst og fint her, sier Turid Larsen Skjæveland engasjert.

 Hun har vært senterleder på AMFI Ålgård siden 2014. Senteret i Ålgård på Jæren i Rogaland rommer i dag hele 28 butikker.

 – Vi er veldig stolte av å ha kjente kjedebutikker som Cubus, B-Young, Floriss og Princess, som gir folk de vanligste tingene som folk har behov for. Men vi er også svært glade for at vi har unike nisjebutikker som kan velge selv hvilke merker de ønsker å ta inn i butikken.

 Hun legger til at det nettopp er disse nisjebutikkene som gjør at kunder kommer kjørende til Ålgård fra både Stavanger, Jæren og Klepp.

 – Selv om vi får gode tilbakemeldinger på at vi er bra på service, er det noe vi har stort fokus på å opprettholde. Når det gjelder service kan man alltids bli enda bedre, legger hun til.


Utvidet kraftig

 Senteret i Ålgård besto lenge av kun et fåtall butikker, men i 2014 skjedde det store forandringer. Senteret ble bygget kraftig ut, fikk nye eiere, og mottok også navnet det går under i dag: AMFI Ålgård.

 – Vi er veldig fornøyde med resultatet og synes at miksen vi har fått til med butikker er veldig bra.

 Larsen Skjæveland forteller at hun er opptatt av å hele tiden utvide varesortimentet og skape forandringer på senteret. Derfor kommer det ofte nye butikker til. Senest i påsken åpnet Dressmann og Norli dørene. Samtidig med at Floriss fikk nye lokaler.


 Senteret rommer nesten 30 ulike butikker, men er består også av 60 private leiligheter. Hvor det bor flere godt voksne mennesker.

 – Det er mange eldre som bor i leiligheter tilknyttet senteret. De forteller at de er svært fornøyde med å bo så nærme butikkene de trenger i hverdagen. For dem er det jo bare å ta heisen ned i butikken og opp igjen. Jeg kan navnet på dem nesten alle, sier hun blidt.

Tenker på hva innbyggerne trenger

 – Gjesdal Kommune har nærmere 12.000 innbyggere, så mange av våre kunder er hyttefolk som besøker senteret i forbindelse med ferie i området både om sommer og vinter.

 Mange hyttekunder til tross, er senterlederen svært opptatt av å kunne være et senter for innbyggerne i Ålgård.

 – Når jeg planlegger senterets framtid pleier jeg ofte å tenke: Hva er det du må ut av kommunen for å få tak i? Jeg ønsker at senteret skal ha det mest nødvendige. Det er dumt om folk skal bruke mye tid på å kjøre ut av kommunen for å handle, sier hun ivrig.

 I fremtiden ønsker hun at senteret også skal romme enda flere butikker, og savner i dag spesielt en lampebutikk, tele-butikk og en butikk med mange ”duppeditter”.


Opptatt av aktiviteter 

AMFI Ålgård er opptatt av å stelle i stand aktiviteter for sine kunder når de besøker senteret, og har blant annet et lekerom til barn.

 – Vi har også en popcorn-maskin som vi setter frem i helgene og gir folk gratis popcorn. Tidvis leier vi også inn ansiktsmalere til barna.

 Senteret har noen aktiviteter som alle Amfi-sentrene i Norge steller i stand, men vi er også flink til å arrangere egne aktiviteter, og sammen med Ålgård Handelsforening.

 – Vi har arrangert ”Tour des Boutique” som er sterkt inspirert av både ”Tour des France” og ”Tour des Fjords”, ler Larsen Skjæveland.

 – ”Tour des Boutique” er et sykkelløp for barnefamilier. Familier sykler rundt i Ålgård og må innom poster i butikker rundt omkring i hele Ålgård sentrum. Her må man svare på ulike spørsmål, og så deler vi ut både vafler og iskrem til barna på veien. Vi avslutter med trekning av premier.


 Hun forteller at det er kjekt å arrangere noe som får folk ut og opp av godstolen.

 – Folk har gitt utrolige mange gode tilbakemeldinger på arrangementene, og forteller at de har kost seg på sykkeltur med ungene.


Mange baller i luften

 Senteret har vært gjennom en omfattende bygningsprosess den siste tiden, og flere store planer er i gjerde.

 – Akkurat nå jobber vi med en parkering- og skiltplan slik at det skal bli mer oversiktlig for kundene som besøker senteret vårt.

 I tillegg skal kommunen bygge et stort torg utenfor senteret som skal stå klart i oktober i år. Dette skal gi sentrum et park-lignende område med benker.

 Larsen Skjæveland sitter selv i kommunestyret og kaller seg selv en Ålgård-patriot. Etter å ha arbeidet som frisør i mange år, tok hun en bachelorutdannelse i markedsføring ved BI i voksen alder – som igjen ga henne jobben som senterleder for senteret i kommunen som står hennes hjerte nærmest.

 – Som senterleder for AMFI Ålgård er jeg opptatt av at senteret skal være hjertet i lokalsamfunnet og hjertet i sentrum. Det er mottoet vårt.

Les mer...

2016-06-03 14.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv