10-årsjubilant i rivende utvikling

Jan Terje Nevland er en aktiv mann, med mange kjøpmannsjern i ilden. I tillegg til å drive Kiwi Farsund og Farsund Senter, feiret nylig han og staben 10-årsjubileum for Price Farsund.

– Disse årene har vært både spennende og utfordrende, og det har vært en rivende utvikling. Med Price har vi gått fra å ha en dagligvarebasert profil til en mer non-food-basert profil. Driften er basert på egenimport fra Østen, og da hovedsakelig fra Vietnam, India og Kina, forteller Nevland.

Med lokaler på 4300 kvm og et produktsortiment som har passert 35 000 artikler, kan du trygt si at Price Farsund har noe for de aller, aller fleste. Nevland har dessuten produktgrupper i ulike prissegmenter, slik at Price Farsund kan betjene behov både for hobbybruk og i profesjonell sammenheng. Her finner man alt fra fiskeutstyr og verktøy, til interiør og dagligvarer.
  – Vi er også store på hagemøbler, og det nye nå er at vi skal satse stort på møbler. Dette utvikler vi sammen med en nettbasert importør, og Price skal ha ansvaret for området fra Kristiansand til Stavanger. I første omgang må kundene hente varene her, men de kan bestille dem på internett.

Price Farsund er med andre ord en usedvanlig allsidig butikk, som tiltrekker seg kunder i alle aldre. Hit valfarter folk både fra Lyngdal, Flekkefjord, Kvinesdal og Farsund, og ikke minst er det mange turister fra Rogaland som stikker innom på sommerhalvåret. Til tross for at Price Farsund allerede skiller seg fra mange andre konkurrenter, er målet å spisse konseptet ytterligere.
  –  At vi har billige kostnader og billig husleie, er ikke noe vi legger skjul på. Men vi skal bli enda billigere. Price Farsund skal utvikles videre slik at vi kutter alle ledd i innkjøpsprosessen, og slik at vi får de beste ansatte. Vi har åtte årsverk her, og de fleste vært med siden jeg startet forretningsdrift i Farsund for 25 år siden.

Nevland forteller at butikken har godt med lagerplass, og at de blir stadig mer en butikk med fastsortiment til gode priser. Målet i tiden fremover er å bli enda større. Nevland ønsker seg et handelshus med flere aktører.
  – Responsen viser at folk er fornøyde. Men vi håper å kunne gjøre dem enda mer fornøyde! Vår filosofi er at du skal komme ut fra Price Farsund med flere varer enn det du hadde tenkt, avslutter Nevland.
Les mer...

2015-01-20 13.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv