171052 AH1

Ditt ønske er Aamodt Hus' lov

Søgne-firmaet Aamodt Hus driver primært med eiendom samt kjøp, salg og utvikling av hus og leiligheter. Kjerneområdet er Kristiansand og omegn, og fornøyde kunder får tilpasset drømmehjemmet helt etter sine behov.

Daglig leder Vidar Aamodt har holdt på med bygging i 30 år, men de siste 15 årene har han drevet mest med eiendom. En stor del av virksomheten til Aamodt Hus i dag består i å kjøpe hele felt eller enkelt-felt for boliger og leilighetsbygg. Deretter utvikler, selger og leverer de boligene til kunder. De har ansvar for hele bygget fra A til Å; fra tomten blir kjøpt til de leverer huset. Selve byggingen blir utført av lokale og pålitelige samarbeidspartnere fra Søgne eller Kristiansand.


- For å være konkurransedyktige, har det vært viktig for oss å få sentrumsnære, gode tomter med god beliggenhet. Vi er ikke på jakt etter noe billig med dårlig kvalitet, men satser heller på litt dyrere tomter, med høyere standard og som er av bra kvalitet. Noen boliger selger vi på tegning, andre selger vi underveis i byggeprosessen eller først når de er ferdigstilt. På større leilighetsprosjekter selger vi ofte i samarbeid med en eiendomsmegler, forklarer Aamodt.


Aamodt Hus kan også sørge for å finne en god tomt for kunder som ønsker det, eller omvendt: kommer det en kunde som kun har ei tomt, så leverer de boligen komplett, med alt fra grunnarbeid til infrastruktur. Firmaet har en egen katalog med opp til ti forskjellige boligtyper. Disse selges vanligvis på en eksisterende tomt, men Aamodt Hus tilpasser alt etter kundens behov hvis ikke boligen er ferdig bygd.


- Finn en seriøs leverandør som du vet leverer det du ønsker. Vi leverer både billigere og mer dyre boliger. Målet er at det skal være moderne, gode boliger til alle typer mennesker og aldersgrupper.  

Les mer...

2017-04-04 15.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv