171102 AL171102 AL0171102 AL1171102 AL2171102 AL3

Velkommen inn til en god atmosfære

Med Allehaande ønsker daglig leder Sølvi Bækkelund å skape en butikk som oser av god atmosfære. Her blir alle sanser vekket, og kundene skal bli tatt godt i mot av hyggelige ansatte som er villig til å stå på litt ekstra for å hjelpe.

- Fagkunnskap er viktig, men det er begrenset hvor mye man kan klare å lære på kort tid. Noen er jo her bare i kort tid før de må videre fra avklaring, mot enten uførhet eller videre praksis i en ekstern bedrift eller andre tiltak. Hos Allehaande får ingen fast jobb, for de som kommer hit er bare i arbeidstrening hos oss.


Bækkelund har vært daglig leder av Allehaande i Lillesand siden 2010. Butikken er en del av arbeids- og inkluderingsbedriften Avigo. De har forskjellige utprøvnings-arenaer for mennesker som er på ulike tiltak. Det kan være avklaring, arbeidspraksis skjermet (oppfølging og AFT, arbeidsforberedende trening) eller for de som ønsker å ta fagbrev. 


171102 AL3


- Disse utprøvnings-arenaene er for folk som ønsker å komme ut i arbeidslivet, men som trenger litt støtte først. Det er rett og slett individuell jobbtrening, og alt blir lagt til rette for den enkelte. Alle kommer til oss via Avigo, sier hun.


Bækkelund synes det er veldig fint å gjøre noe samfunnsnyttig, i stedet for å bare tenke på salg. Hos Allehaande byr de på alt fra hjelp i forhold til innredning, interiør og klær, samt at de selger en rekke herlige produkter. Matvarer, krydder, te, kaffe, sjokolade og lakris er med i utvalget, og i tillegg kommer en stor andel av gaveartikler og noe leker til barn. 


- Det er helheten i butikken vår som er unik. Jeg ønsker ikke å trekke frem et bestemt produkt, for det er totalsummen som gjør at folk kommer til Allehaande. Det er mye å holde seg oppdatert på, men fagkunnskap gjør at kundene blir tryggere. Vi må være konkurransedyktige og ha kvalitet i alle ledd, ellers taper vi terreng!


171102 AL2

Les mer...

2017-04-06 14.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • Allehaande Lillesand
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      988 51 267
    • Adresse:
      Strandgt.11 4790 Lillesand
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv