164093 RB164093 RB0

Hos oss er kunden i trygge hender

En god start på det nye året kan være å pusse opp i hjemmet. Trenger du hjelp til å rehabilitere et gammelt og slitt bad, kan Berg Mur og Flis AS stå til tjeneste.

- Det jeg legger vekt på er at når kunden har fått en pris på et stykke utført arbeide, skal summen være den han har forespeilet seg. Kunden skal være trygg på at han ikke får noen uforutsette utgifter i etterkant.

Berg Mur og Flis AS i Skien har eksistert i to år. Daglig leder Runar Berg driver firmaet sammen med en ansatt til. De retter seg hovedsakelig mot privatkunder. De fleste oppdragene går på rehabilitering av våtrom og oppbygging av våtrom i nybyg. I tillegg påtar de seg teglstein-muring, vanlig muring, pussing og rehabilitering av skorsteiner og piper.

- Å følge opp jobbene underveis er også viktig. Vi prøver å holde både avtaler, summer og tidsfrister. Særlig gjelder dette i forbindelse med rehabilitering av våtrom, hvor folk kanskje flytter ut av huset sitt i tre uker mens jobben blir gjort. Da må vi bli ferdig innenfor den fristen vi har satt. Det er dog sjeldent noe problem, for vi samarbeider med andre firmaer hvor alle kjører det samme løpet, forklarer han.

Nedslagsfeltet deres dekker nedre Telemark, samt deler av Larvik og Vestfold. På sikt ønsker Berg å utvide staben til tre-fire ansatte. Fordelen da, sier han, er at de er store nok til å ta litt større oppdrag, men samtidig fortsatt fornøyde med å utføre småjobber.

- Vi skulle gjerne hatt en lærling, for det mener jeg er veldig viktig. Problemet er at det i dag er flere læreplasser enn det er lærlinger. I utgangspunktet er byggebransjen en fin arbeidsplass med et godt miljø. Men vi trenger flere lærlinger og flere som er interessert i ikke bare murerfaget, men i alle håndverksfagene.  

Les mer...

2017-02-09 13.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Berg Mur & Flis As
    • E-post
    • Telefon:
      412 14 693
    • Adresse:
      Haugerødvegen 124
      3719 Skien
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv