164103 BOS

Vi gir deg en god bilopplevelse

Et av Vestfolds mest komplette bilanlegg ligger i Tønsberg. På døra står det Bertel O. Steen Vestfold AS, og her blir alle behov du måtte ha som bileier tilfredsstilt. Avdelingen med 60 ansatte selger drøyt 1000 biler i året av brukt og nytt. Og her banker alle hjerter for Mercedes og Peugeot.

Bertel O. Steen har en historie i Tønsberg som går tilbake til 1967. Det betyr at de snart kan feire 50 år. De går inn i jubileumsåret med optimisme og god tro på en liten økning.

- Vi føler at vi nå har en veldig god produktportefølje, både på vare- og personbil. Dette er et av de mer komplette anleggene i Vestfold, i forhold til at vi leverer på personbil, nyttekjøretøy og på brukt. I tillegg har vi et varelast-verksted og et vanlig personbil-verksted. Fordelt på de 6500 kvadratmeterne har vi også en klargjøringsavdeling, en oppretter- og lakk-avdeling og eget dekkhotell. Anlegget slik det fremstår i dag stod ferdig i 2011, og det har også en egen kafe, sier markedssjef Joachim O. Cedergren.

2017 ikke er et stort år for nye lanseringer da det kom veldig mange nyheter i de to foregående årene. Allikevel kommer Mercedes med en E-klasse nå tilgjengelig med firehjulstrekk. I mars kommer E-klasse All terrain, og til sommeren får S-klasse en ansiktsløftning samt at nyheten E-klasse kupe blir tilgjengelig.

- Den store trenden i markedet er alternative former for drivstoff. Enten det er elbil eller i form av plug in-hybrid. Av plug-in hybrid har vi fem modeller tilgjengelig i dag, og i C-klasse-segmentet er det C-stasjonsvogn og GLC SUV med plug in som er de store vinnerne hos oss.

Cedergren forklarer at Mercedes har gått mot strømmen med sine plug in-modeller. Der mange andre reduserer motorstørrelsen og kompenserer med strøm, har Mercedes valgt en motor som er litt over middels størrelse, sammen med strøm. Resultatet blir biler som er både sprekere og morsommere å kjøre, samtidig som man sparer på drivstoff.

- Når det gjelder 2017-nyheter på Peugeot, lanserte de nylig 3008. Det er vel den av modellene deres som har fått best mottakelse i markedet så langt. Rundt påske kommer storebroren 5008 i helt ny drakt. Den beholder syv-seteren, men blir mer SUV-aktig og får et formidabelt bagasjerom på 780 liter! Ergo er den en drøm for barnefamilier.

Et av slagordene til Bertel O. Steen er “Gode opplevelser”. Og det er nettopp hva Cedergren og kollegene hans ønsker at kundene skal sitte igjen med etter et besøk hos dem. 

Les mer...

2017-02-09 14.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Bertel O. Steen Vestfold AS, avd. Tønsberg
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
    33 37 69 00
  • Adresse:
    Slagenvn. 67
    3117 Tønsberg
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv