164103 BOS164103 BOS0

Vi gir deg en god bilopplevelse

Et av Vestfolds mest komplette bilanlegg ligger i Tønsberg. På døra står det Bertel O. Steen Vestfold AS, og her blir alle behov du måtte ha som bileier tilfredsstilt. Avdelingen med 60 ansatte selger drøyt 1000 biler i året av brukt og nytt. Og her banker alle hjerter for Mercedes og Peugeot.

Bertel O. Steen har en historie i Tønsberg som går tilbake til 1967. Det betyr at de snart kan feire 50 år. De går inn i jubileumsåret med optimisme og god tro på en liten økning.

- Vi føler at vi nå har en veldig god produktportefølje, både på vare- og personbil. Dette er et av de mer komplette anleggene i Vestfold, i forhold til at vi leverer på personbil, nyttekjøretøy og på brukt. I tillegg har vi et varelast-verksted og et vanlig personbil-verksted. Fordelt på de 6500 kvadratmeterne har vi også en klargjøringsavdeling, en oppretter- og lakk-avdeling og eget dekkhotell. Anlegget slik det fremstår i dag stod ferdig i 2011, og det har også en egen kafe, sier markedssjef Joachim O. Cedergren.

2017 ikke er et stort år for nye lanseringer da det kom veldig mange nyheter i de to foregående årene. Allikevel kommer Mercedes med en E-klasse nå tilgjengelig med firehjulstrekk. I mars kommer E-klasse All terrain, og til sommeren får S-klasse en ansiktsløftning samt at nyheten E-klasse kupe blir tilgjengelig.

- Den store trenden i markedet er alternative former for drivstoff. Enten det er elbil eller i form av plug in-hybrid. Av plug-in hybrid har vi fem modeller tilgjengelig i dag, og i C-klasse-segmentet er det C-stasjonsvogn og GLC SUV med plug in som er de store vinnerne hos oss.

Cedergren forklarer at Mercedes har gått mot strømmen med sine plug in-modeller. Der mange andre reduserer motorstørrelsen og kompenserer med strøm, har Mercedes valgt en motor som er litt over middels størrelse, sammen med strøm. Resultatet blir biler som er både sprekere og morsommere å kjøre, samtidig som man sparer på drivstoff.

- Når det gjelder 2017-nyheter på Peugeot, lanserte de nylig 3008. Det er vel den av modellene deres som har fått best mottakelse i markedet så langt. Rundt påske kommer storebroren 5008 i helt ny drakt. Den beholder syv-seteren, men blir mer SUV-aktig og får et formidabelt bagasjerom på 780 liter! Ergo er den en drøm for barnefamilier.

Et av slagordene til Bertel O. Steen er “Gode opplevelser”. Og det er nettopp hva Cedergren og kollegene hans ønsker at kundene skal sitte igjen med etter et besøk hos dem. 

Les mer...

2017-02-09 14:15

174015dsaehj

Her er butikken med Norges største utvalg av hodeplagg

Artikkel Som landets største forretning på hodeplagg tilbyr Hattebutikken Holm i Oslo et imponerende utvalg til ethvert bruk, fra klassiske fedora-hatter, moteriktige sixpence til cowboyhatter og flosshatter fra...
emma-simpson-153970

5 tips til bedre helse

Artikkel Sjekk hvor lite som skal til for å gjøre helsen bedre.

  Faktaruta

  • Bertel O. Steen Vestfold AS, avd. Tønsberg
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   33 37 69 00
  • Adresse:
   Slagenvn. 67
   3117 Tønsberg
  Uten-navn-1s

  Passion 4 Baking

  Med kjærlighet som den viktigste ingrediensen


  puff_Matej Kastelic

  Event.no

  Et vellykket arrangement

  Arkiv