164071 BT164071 BT0164071 BT1

Unikt treningssenter i rolig atmosfære

Ved Bislet bad og trening kan du trene i styrkerom eller i basseng, restituere deg i badstue eller jacuzzi, nyte badets siste hydromassasjeseng eller rett og slett bare slappe av med kaffe, frukt og aviser i rolige omgivelser. Det er en rolig atmosfære på Bislet bad og trening – og treningsveiledning er inkludert i medlemskapet.

På begynnelsen av 1900-tallet var det få som hadde tilgang på eget bad. Myndighetene så på offentlige bad som et viktig tiltak for å forebygge sykdommer og for å fremme folkehelsen, og da byggingen av badet startet i 1917, var tanken å fremme helse og velvære i Oslo, og i 1921 stod Bislet Bad ferdig som Norges første svømmehall. Den gang var det ett av de mest avanserte og moderne svømmeanleggene i hele Norden. I 2005 ble badet privateid etter 80 år med kommunal drift, og i dag er Kristin Indreeide resepsjonsleder og teknisk ansvarlig på Bislet bad og trening. Vi er nok litt dyrere enn vanlige treningssentre, men du får så mye mer inkludert, påpeker hun. Hit kommer både barnefamilier, pensjonister, voksne og ungdommer. Det arrangeres alt fra svømmekurs for barn og yogakurs for gravide, og badet har nylig også begynt å selge massasje. Badet tilbyr flere typer medlemskap, og stenger klokken 20 om kvelden slik at medlemmene får ha badet for seg selv til kl 22. 


- I medlemskapet er bassengområdet, treningsrommene og veiledning inkludert. Vi har har mange forskjellige yoga timer, pilates og kinesis timer. Men kanskje aller viktigst: Vi har treningsveiledning inkludert i medlemskapet – og det er det ikke så mange andre treningssentre som har. Vi mener det burde være en selvfølge når du trener. Det skaper mer interesse, og da trener du også riktig. Du unngår skader, og det blir morsommere å trene, smiler hun. 

Les mer...

2017-02-02 16.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    • Bislet bad og trening
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv