171077 BTW171077 BT Itext

En blikkenslager har alltid jobb

Vegar W. Granstrøm fører familiens gode håndverkstradisjoner videre i selskapet som faren etablerte i 1972. Virksomheten til Blikkenslager Terje W. Granstrøm AS består i dag av blikkenslagerarbeid, boligventilasjon og service av beste merke.

Selv begynte Vegar i selskapet som læregutt i 1991, og et tiår senere var han medeier. Sammen med to ansatte utfører han oppdrag i Halden og Aremark. I tillegg samarbeider de med et byggfirma fra Skjeberg som de følger på oppdrag i nabobyene Fredrikstad og Sarpsborg.


- Som blikkenslager har man et allsidig yrke. Vi produserer takrenner og alt av beslag på tak til hus. Vi får inn plane plater og lager alt selv, bortsett fra takrenner som vi kjøper ferdig. Er det snakk om sink-renner, produserer vi absolutt alt. Båndtekking av tak gjør vi også, så blikkenslager er en type jobb for folk som liker å jobbe med hendene. Det er i stor grad et håndverksyrke, og vi gjør det på den samme måten som man gjorde for mange år siden. Det eneste som kanskje har forandret seg, er maskinene. 


Innen boligventilasjon fører de produkter fra Villavent. De selger også sentralstøvsugere fra det samme selskapet, og er i tillegg servicepartner for Villavent, én av to i Østfold. Fordelen for kundene er at det blir enkelt å få hjelp ved eventuelle reklamasjoner eller problemer med ventilasjonsanleggene. For Granstrøm og Co. er fordelen at det gir dem flere bein å stå på. 


171077 BT Itext


- Jeg har alltid hatt lærlinger, og tar gjerne inn flere. Blikkenslageryrket er vanskelig å rekruttere til, for det frister nok ikke så mange med mye utendørs jobbing. Men selv om vi har det litt kaldt og guffent om vinteren, er det jo veldig fint om våren, sommeren og høsten, da! Og man er garantert jobb som blikkenslager hvis man har svennebrev, poengterer Granstrøm. 

Les mer...

2017-03-24 21.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    • Blikkenslager Terje W. Granstrøm AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      69 18 76 90
    • Adresse:
      Statsraad Tanks gate 1
      1777 Halden
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv