En grønn frisørsalong 

Blondie Salongen er Sørlandets første og eneste økologiske frisørsalong og holder til i Kristiansand sentrum. I en avslappet og vennlig atmosfære tilbys gjester klipp og farge, velvære og massasje, elektronisk musikk og en helt annerledes, organisk og inspirerende hår-opplevelse. Blondie Salongen tilbyr også produkter fra miljømerket Aveda til sine besøkende. 

Gründer, frisør og daglig leder Anne Christine Kator (42) arbeidet tidligere på Dugg Frisører i Oslo.

Da hun i januar 2013 flyttet tilbake for å åpne sin egen frisørsalong i hjembyen, var ønsket om å ha en klar miljøprofil tydelig helt fra starten:


– Grunnen til at Blondie Salongen ble en økologisk og miljøvennlig salong er utelukkende med tanke på fremtiden, sier hun.


– Vi ser en stadig økende fokus på økologi og miljøvennlighet, også innenfor skjønnhet og hårpleie og det var bare naturlig for meg å ville være en del av dette, sier hun.


164070 BS3


Anne Christine roser videre samarbeidspartneren Aveda: - Aveda har gjennom 35 års erfaring utviklet seg til en av de fremste internasjonale leverandørene av øko-vennlige hårprodukter, etikk og estetikk. Dette setter også sitt preg på Blondie Salongen.


Kator har utdannelse og praksis fra Oslo Frisørskole, Los Angeles School of Make-Up og Elegance International School of Make-Up i Hollywood. Hun har blant annet vært vinner av "Årets Frisør" og har gjort styling, make-up og hår for Oslo Fashion Week, Det Nye, ELLE, VG, HENNE samt en rekke band og artister. Idag arbeider to frisører i Blondie Salongen, men på lengre sikt skal personalet utvides med flere kollegaer.


164070 BS4


– Fortsatt er dette relativt nytt på Sørlandet og jeg får mange interessante spørsmål om salongen fra nyskjerrige besøkende. Folk tror kanskje at miljøvennlige hårprodukter ikke er av samme kvalitet og ikke kan by på de samme fordelene som tradisjonelle produkter, men dét stemmer ikke, poengterer Kator.


– Miljøvennlig behøver ikke å bety det samme som traust og kjedelig, snarere tvert imot: her gjør vi vakre og dype hårfarger og følger og formidler de nyeste og tøffeste hår-trendene fra hele verden, smiler hun.

Les mer...

2017-01-11 10.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv