164085 CR

Nye farger, samme gode servicen

Den nye Circle K-stasjonen på Revetal er godt synlig fra veien med sin rødfarge. Men selv om stasjonen den siste tiden har gått gjennom flere store forandringer, poengterer daglig leder Lene Kjønnerød at stasjonens medarbeidere og den gode servicen de yter, er uforandret.

Da Lene Kjønnerød overtok stasjonens drift i 2007, var det en stasjon med lange tradisjoner hun bestemte seg for å føre videre. Den opprinnelige bensinstasjonen ble bygd i 1954 og stod helt frem til 1997. Kjønnerød begynte selv her som medarbeider i 2003. Deretter fikk hun tilbud om å bli med i talentprogrammet, og da programmet var ferdig kjøpte hun stasjonen fra Øistein Auen. Nå er ikke bare en omprofilering med nye skilter overstått, men også en hektisk byggeperiode: Nye tanker om Miles + Diesel og Miles + Bensin er lagt ned, og det er satt opp nye pumper med flere pistoler. I tillegg vil en oppgradering av vaskehallen med nye plater, vegger, gulv, lys og ny vaskemaskin skje i uke 4-6 neste år. Dermed er alt nytt på stasjonen. 


Men egentlig er det bare navnet og fargene som er nytt. Vi har de samme varene, samtidig som vi har fått litt større utvalg av egne merkeprodukter som appelsinbrus, vann og matpakker. Og først og fremst: vi streber etter å holde samme nivå på servicen vår overfor kundene våre, sier Kjønnerød.


Med sine 5-6 årsverk har stasjonen i dag 13 ansatte og er en viktig arbeidsplass på tettstedet. Her kan ungdommene begynne å jobbe fra de er 15 år gamle. Det bidrar ikke minst til at de tidlig får arbeidserfaring, og at et godt arbeidsmiljø smitter over på butikken, forteller hun. 


Vi har lav turn-over, og hos oss blir de ansatte lenge. De trives – alle sammen. Samtidig betyr stasjonen noe på et lite tettsted. Det er alltid folk her, og vi kjenner nesten alle kundene. Vi har til og med en kunde som synger for oss! I tillegg er det en del folk utenfra, vi har en del hyttetrafikk – og vi er kjente for en veldig bra standard. 


 Kjønnerød fortsetter:


Særlig går tilbakemeldingene på godt renhold, for der er vi pinlig nøyaktige. Og selvsagt kjører vi også de sentrale kampanjene slik at vi har de tilbudene som blir annonsert til kundene, smiler hun. 


Og for den sultne som er innom stasjonen finnes det mange muligheter. «Superburgeren» med ost, bacon, chilimajones og bbq-saus, er en bestselger på Circle K Revetal. Men vil du ha det mer tradisjonelle, finnes også kyllingburger, vanlig burger og et stort utvalg av pølser. 


– Høsten 2016 fikk vi også Miles-bensin og diesel, og der har vi bare positive tilbakemeldinger så langt. Samtidig fikk vi nye pumper og nye, store skjermer. Premium-drivstoffet Miles + er det mange som har i diesel, men ikke så mange stasjoner har Miles + bensin – det får du på Circle K Revetal, sier Kjønnerød og legger til: fordelene er både bedre akselerasjon, at det renser motoren og tar deg litt lengre. 

Les mer...

2017-02-08 16:15

182050

Hvordan jobber en kunstner?

Artikkel Galleri Ramfjord på St. Hanshaugen åpner dørene på vidt gap i april. Innenfor dørene får publikum en unik mulighet til å se Galleri Ramfjords kunstnere i aksjon.
182034gh

– Få et bredere perspektiv på hva Saltstraumen kan tilby

Artikkel Saltstraumen er en av Nordlands beste turistattraksjoner – men ikke bare av grunner du trodde. Aktiviteter som Stand Up Padling, nordlysguiding og hammock hotell trekker nå både historie- og eventyrlystne.

Faktaruta

IMG_3765

Jakten på naturlig skjønnhet

Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

christian1

Usikre tider i boligmarkedet

Det er få markeder som svinger like mye som boligmarkedet.

Therese Knutsen portrett

Hemmeligheten bak den perfekte innredningen

Med estetisk tiltalende bilder og et godt øye for interiør, deler interiør- og hagedesigner Therese Knutsen hemmelighetene bak den perfekte innredningen.

Arkiv