164085 CR

Nye farger, samme gode servicen

Den nye Circle K-stasjonen på Revetal er godt synlig fra veien med sin rødfarge. Men selv om stasjonen den siste tiden har gått gjennom flere store forandringer, poengterer daglig leder Lene Kjønnerød at stasjonens medarbeidere og den gode servicen de yter, er uforandret.

Da Lene Kjønnerød overtok stasjonens drift i 2007, var det en stasjon med lange tradisjoner hun bestemte seg for å føre videre. Den opprinnelige bensinstasjonen ble bygd i 1954 og stod helt frem til 1997. Kjønnerød begynte selv her som medarbeider i 2003. Deretter fikk hun tilbud om å bli med i talentprogrammet, og da programmet var ferdig kjøpte hun stasjonen fra Øistein Auen. Nå er ikke bare en omprofilering med nye skilter overstått, men også en hektisk byggeperiode: Nye tanker om Miles + Diesel og Miles + Bensin er lagt ned, og det er satt opp nye pumper med flere pistoler. I tillegg vil en oppgradering av vaskehallen med nye plater, vegger, gulv, lys og ny vaskemaskin skje i uke 4-6 neste år. Dermed er alt nytt på stasjonen. 


Men egentlig er det bare navnet og fargene som er nytt. Vi har de samme varene, samtidig som vi har fått litt større utvalg av egne merkeprodukter som appelsinbrus, vann og matpakker. Og først og fremst: vi streber etter å holde samme nivå på servicen vår overfor kundene våre, sier Kjønnerød.


Med sine 5-6 årsverk har stasjonen i dag 13 ansatte og er en viktig arbeidsplass på tettstedet. Her kan ungdommene begynne å jobbe fra de er 15 år gamle. Det bidrar ikke minst til at de tidlig får arbeidserfaring, og at et godt arbeidsmiljø smitter over på butikken, forteller hun. 


Vi har lav turn-over, og hos oss blir de ansatte lenge. De trives – alle sammen. Samtidig betyr stasjonen noe på et lite tettsted. Det er alltid folk her, og vi kjenner nesten alle kundene. Vi har til og med en kunde som synger for oss! I tillegg er det en del folk utenfra, vi har en del hyttetrafikk – og vi er kjente for en veldig bra standard. 


 Kjønnerød fortsetter:


Særlig går tilbakemeldingene på godt renhold, for der er vi pinlig nøyaktige. Og selvsagt kjører vi også de sentrale kampanjene slik at vi har de tilbudene som blir annonsert til kundene, smiler hun. 


Og for den sultne som er innom stasjonen finnes det mange muligheter. «Superburgeren» med ost, bacon, chilimajones og bbq-saus, er en bestselger på Circle K Revetal. Men vil du ha det mer tradisjonelle, finnes også kyllingburger, vanlig burger og et stort utvalg av pølser. 


– Høsten 2016 fikk vi også Miles-bensin og diesel, og der har vi bare positive tilbakemeldinger så langt. Samtidig fikk vi nye pumper og nye, store skjermer. Premium-drivstoffet Miles + er det mange som har i diesel, men ikke så mange stasjoner har Miles + bensin – det får du på Circle K Revetal, sier Kjønnerød og legger til: fordelene er både bedre akselerasjon, at det renser motoren og tar deg litt lengre. 

Les mer...

2017-02-08 16:15

173020fefe

En taxi utenom det vanlige

Artikkel Drømmer du om rulle inn til et høstbryllup eller årets julebord i stor stil? Da kan JærTaxi AS på Kleppekrossen oppfylle drømmen! I tillegg til tradisjonelle taxitjenester, har de biler utenom det vanlige...
173022 NF1

NordicFeel - ledende i Norden innen skjønnhet

Artikkel NordicFeel er en leder på det nordiske markedet for skjønnhetsprodukter på nettet. På den inspirerende hjemmesiden kan du velge mellom tusenvis av forskjellige produkter fra hele verden. Produktene er...

Faktaruta

puff_Matej Kastelic

Event.no

Et vellykket arrangement

Uten-navn-1s

Passion 4 Baking

Med kjærlighet som den viktigste ingrediensen


Arkiv