171028 DH2171028 DH3

Til alle som drømmer om et nytt hjem

Med hjelp og inspirasjon fra Drømmehjemmet AS, kan du pusse opp hjemmet ditt til våren. Hva med en friskere farge i stua, et nytt gulvbelegg på kjøkkenet eller en flott tapet på sove-rommet? Det er ikke så mye som skal til, men det som skal til, det finner du i den lekre butikken i Bodø.

- Det er viktig å prøve å sette seg inn i kundens situasjon. Hva er det kunden egentlig vil ha? Man må lese dem litt, og vi spør om hva de ser for seg og hva de er ute etter. Når de sier “jeg vet ikke” kommer vi med forslag. Og mange kommer tilbake med bilder etterpå og forteller at de er utrolig fornøyde.


Randi Monsvoll og Ranveig Sæthre etablerte Drømmehjemmet AS 1. juni 2016. Den flotte butikken i Bodø byr på en rolig og avslappende atmosfære. Glem svette og stressende opplevelser i jakten på den rette veggmalingen på et hektisk kjøpesenter. Her får du eksperthjelp og gode råd, og all den tiden du trenger til å bla i kataloger for å finne inspirasjon.


- Responsen har vært veldig positiv! Mange har handlet hos oss, og mange har vært innom og sagt at de vil komme tilbake når de de skal pusse opp hjemme, sier Monsvoll.


Som navnet avslører, er Drømmehjemmet AS en butikk som fokuserer på interiør og materialer til hjemmet. Tapet, interiørmaling, gardiner og oppussing generelt er hovedgeskjeften. I tillegg har de et utvalg av interiørartikler, for mange har lyst til å bytte ut gamle ting med noe nytt når de har pusset opp. De har faste leverandører som Herregård Design, Festival og Black Design.


171028 DH


Drar gjerne på hjemmebesøk

- Tapet er på full fart inn igjen, og vi har lyst til å tilby noe som ingen andre i byen har. Derfor har vi forskjellige leverandører på tapet, slik at vi kan tilby forskjellig kvalitet, mønstre og farger. Vi har byen beste utvalg, og det er der vi vil være. Vi har nylig blitt forhandler av Green Apple, og vil være den største mellom Namsos og Tromsø. Det er gøy å kunne hjelpe kundene med å skaffe det de har sett i et blad eller på TV. Mange synes det er vanskelig å gjøre valg når det gjelder innredning og interiør, så vi drar gjerne på hjemmebesøk, legger Sæthre til.


Er man litt uvant med å tapetsere, er det ingen grunn til bekymring. Drømmehjemmet AS hjelper alle som ikke kan sette opp tapet selv, og samarbeider med et firma som både tapetserer og maler. Her kan du også få blandet de fargene du ønsker på interiørmaling. En annen fordel med Drømmehjemmet AS, er at du får profesjonell hjelp til sying. Syersken Bodil Marianne Pørn driver «Sydaman», og holder til i de samme lokalene.


- Vi spurte om hun kunne tenke seg å jobbe sammen med oss. Det er en veldig fin kombinasjon siden vi selger både gardinstoff og møbelstoff, for det er jo færre og færre som syr selv. Dette har vært veldig positivt, for det er mange som kommer og ser på stoffer men som ikke kan sy selv. Etter at de har fått høre at det er ei syerske i de samme lokalene, har også hun fått mer å gjøre.


Lokalene i Storgata har perfekt beliggenhet; midt i et kryss og med mange parkeringsplasser rundt. Slik blir det enkelt å parkere i nærheten når man skal inn og ut med tunge malingspann. Og med store vinduer har Monsvoll og Sæthre glimrende muligheter til å vise frem produktene. Resultatet er at de har solgt utrolig mye på vindushopping, forteller de. Mange kunder har gått forbi om kvelden og sett noe interessant i vinduet, for så å komme tilbake dagen etter.


- I Bodø sentrum er det ingen andre liknende butikker, så vi var usikre på hva vi kunne forvente oss. Men vi så behovet for en butikk som dette. Et rolig sted uten stress, hvor man kan komme inn, sette seg ned i gode stoler med en kopp kaffe og bla i tapetbøker og brosjyrer. Det er veldig mange som har gitt oss gode tilbakemeldinger på det, at det er hjemmekoselig her. Vi er fortsatt i en innkjøringsfase, og har prioritert å gjøre en del investeringer nå i starten. Hver dag kommer det folk innom og sier “Åh, når åpnet denne butikken?”. Så det viktigste for oss er å bli mer kjent, slik at folk vet om oss. Det positive for både oss og andre som driver butikker i sentrum, er at det bygges mye leiligheter her. Da handler også folk i sentrum, hvor det er nært.


Den kunnskapsrike duoen har begge erfaring innen både salg og form & farge. Det har gitt dem mange bein å stå på når det gjelder kompetanse innen butikk- og interiør-faget. De har mange planer for 2017, blant annet å gjøre firmaet mer kjent overfor aktører som byggherrer og interiørarkitekter. Drømmehjemmet AS er allerede i gang med å introdusere seg for byens barnehager og andre kommunale instanser.


- Akkurat nå er vi inne i en brytningsfase på interiørfronten. Det har lenge gått mye i hvitt og grått, men nå beveger trendene seg inn i fargesirkelen. Og da ønsker folk å gjøre om i hjemmene sine.


Enten du sverger til shabby chic-stilen, er tilhenger av storblomstrede tapetmønstre som fører tankene tilbake til 70-tallet, eller rett og slett bare ønsker å piffe opp hjemmet ditt med unike detaljer - da kan du være sikker på at Drømmehjemmet AS vil hjelpe deg med det. Her får du rådgivning av kompetente damer, og kan la deg inspirere i en hyggelig butikk med en behagelig atmosfære. 

Les mer...

2017-03-03 09.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv