Gjør vaske/male/mindre reparasjoner på veggen; til en trygg affære på din bolig!

Jan Martin Kleppe er styreleder i Villa Stillas as. Han er utdannet sivilingeniør fra USA, innen bygg og anlegg. Han har tidligere jobbet i Veritas og vært konsulent innen olje og gas prosjekter og har jobbet med det de siste 20 årene. Han står bak alle beregninger og tegninger til et helt nytt stillas som han nå har realisert sammen med bekjente og familie i Villa Stillas as.

A) Vår Visjon: Villa Stillas sin visjon er å utvikle et tryggere stillas for entring av vertikale fasader, slik at skader/fatale skader blir redusert i framtiden; Her har vi hatt fokus på; Sikkerhet, Sikkerhet, Sikkerhet og brukervennlighet! Vi har utviklet et nytt stillas system som vi mener er revolusjonerende og som er den største nyhet innen stillas på 50 år, mener vi i VS!

B) Våre løsninger er basert på; 1) En smart skinne, 2) En smart stige 3) En smart arbeids korg.
Vi installerer en skinne horisontalt på veggen. Skinnen er laget i aluminium og formet som et kledningsbord. Skinnen festes til stenderne der mønet begynner. Når denne skinnen er installert på veggen, så har vi et fundament for Villa Stillaset. Denne skinnen blir malt i husets farge og dermed går skinnen i ett med Veggen og er en; engangs investering på veggen som blir stående på veggen så lenge huset er der!

Stigen beveger seg horisontal fram/tilbake langs veggen, arbeids korgen beveger seg opp/ned langs stigen. Da kan bruker bevege seg over hele fasaden med rekkehøyde på veggen på 9,0m fra bakkenivå og opp! Villa Stillaset, henger på veggen og er uavhengig av terrenget rundt fasaden.

C) Job mer effektiv på veggen med Villa Stillaset; De fleste andre stillaser blir installert på bakken, og der står de, mens Villa Stillaset er et «levende stillas på veggen». Når skinnen er på veggen, så vil våre folk bruke kun 20min til å installere stigen og korgen klart til bruk til tjenester på veggen. Når jobben på veggen er utført, bruker vi kun 15 min til å forlate veggen.
Basert på disse egenskapene som Villa Stillaset har, så ser vi at stillaset vårt, er et veldig effektivt stillas, i forhold til andre standard stillas som bare er et stillas stående på bakken!

D) Våre produkter: Se modellene VS-UNO (1 person) og VS-DUO (2 personer)
Prosessen med utvikle systemet har vært lang og krevende. Vi sendte alle rapporter som krevdes til Sintef, og etter at de hadde last-testet VS-UNO, så har Arbeidstilsynet godkjent stillaset vårt for salg!

E) Vi vil nå gå ut i privatmarkedet for å teste interessen for våres produkter for eksisterende boliger og nye trehus som kommer i morgen. Vi ser et globalt markedet innen; Private boliger og på litt sikt; Industribygg /Offshore/Shipping

VS søker nå samarbeidspartnere;

Les mer...

2015-06-11 09.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv