171038 HS1171038 HS2

Hjulius Skien AS dekker dine behov

Skal du ta godt vare på bilen din, er dekkene noe av det viktigste. Sørg for at du holder dem i skikkelig god stand. Eller enda bedre, overlat jobben til de profesjonelle bilekspertene hos Hjulius Skien AS.

Det har vært dekk-butikk i Skotfossvegen 35 i nærmere 20 år, med forskjellige eiere inne i bildet. Dagens eiere, Tor-Henning Riis og Stian Tveten, overtok i oktober 2015. Etter å tidligere ha vært med i kjeden Dekkteam, byttet butikken navn til Hjulius ved overtakelsen.


- Kundeservice er det vi satser mest på. Vi driver med dekk og felg, oljeskift, vask av bil og selger diverse rekvisita til bil. I tillegg har vi dekkhotell. Det er fullt mulig å komme for en drop-in når man ønsker å bytte dekk, men ikke i høysesongen. Da må man bestille time, for da er det dekkhotell-kundene våre som har førsteprioritet. Men utenom sesong er det bare å komme innom, sier Riis. 


Hjulius Skien AS har kunder fra Skien og Porsgrunn-området, men de fleste kommer fra nærområdet. Hovedmerkene er Goodyear, Vredestein, Falken og Sailun, og det er disse fire de satser mest på. Når det gjelder felger har de mange forskjellige merker.


171038 HS2


Riis synes det er viktig å få frem at han og kollega Tveten har overtatt, og at det fortsatt er dekk-butikk i Skotfossvegen. Selv begynte han i lokalene som ansatt i 2013. Med Hjulius Skien AS har duoen bygd opp driften sakte, og nå går det rette veien. 


- Når vi får opp omsetningen, ønsker vi helt klart å utvide. Det gjelder både mannskap og kapasitet, for vi har plass til det i disse lokalene. Service er det vi får skryt for, og det er service vi satser mest på.

Les mer...

2017-03-24 17.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • Hjulius Skien AS
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      35 54 17 70
    • Adresse:
      Skotfossveien 35, 3720 Skien
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv