164105 IO0

Ingen snarveier til god indisk mat

Med duften av de deiligste krydderier frister Indian Ocean Tandoori AS gjestene sine inn i restauranten. Her venter fantastiske matopplevelser skapt med kjærlighet.

Ekteparet Maia og Raja Ram Kandel etablerte restauranten i Kristiansand i 2014. Raja har jobbet i bransjen i 17 år. Han forteller om en oppvekst hvor han brukte mer tid på kjøkkenet enn på lekser.

- Å lage mat er alt jeg kan. Jeg likte alltid å være på kjøkkenet sammen med moren min da jeg var yngre. Jeg elsker å lage mat, og å lage forskjellige retter på forskjellige måter, sier han.

Hos Indian Ocean Tandoori AS er kun det beste godt nok. De inngår ingen kompromisser når det kommer til kvaliteten på maten. Det betyr at de lager alle sauser selv, og at alt er laget fra bunnen av. Det betyr at alt kjøtt i rettene er ferskt og har blitt marinert i 12 timer før det benyttes. Og ikke minst betyr det at Raja maler og lager alle krydderne selv.

- Jeg importerer og kjøper hele kryddere fra India, og maler og blander dem selv. De fleste indiske restauranter bruker de samme krydderne, men det aller viktigste er teknikken og hvordan man bruker dem.

- En utfordring er at indisk mat tar lang tid å lage, og lenger tid enn de fleste. Krydderne må bli kokt i riktig temperatur i lang nok tid, og det er helt avgjørende. Vi lager ikke maten på forhånd og bare varmer den opp, her lager vi all maten på bestilling, legger Maia til.

Restauranten har mange lokale og faste gjester. Mange av dem kommer som et resultat av at mette og fornøyde kunder har fortalt det videre til venner og familie.

- Indisk mat er sunt, for vi bruker friske, ferske og sunne ingredienser. Vi tar ingen snarveier. Hvis man ikke har smakt indisk mat før, vil jeg bare si ‘kom og prøv maten vår’. Du vil merke forskjellen!

Les mer...

2017-02-09 14.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv