172024_3172024172024_1172024_2

Her er opplæringskontoret som har stått til tjeneste for ungdom og bedrifter i 25 år

Kigok er Gildeskåls ressurssenter for opplæring og utviklingsarbeid, for marin sektor spesielt, og for lokalsamfunn generelt. Kigok består av Kunnskapssenteret og Opplæringskontoret, og i 2017 feirer Opplæringskontoret 25 år.

Helt siden det ble åpnet for fagopplæring i de marine fagene, har Opplæringskontoret stått til tjeneste for ungdom og bedrifter som ønsker kompetanse og fagbrev. Medlemsbedriftene holder til langs kysten fra Rødøy til Ballangen, og det har vært en viktig oppgave for Kigok å være til stede med veiledning og oppfølging fra A til Å. I tillegg til sjømatbedriftene kan alle lokale virksomheter bli medlem i Opplæringskontoret, som nå har 64 lærlinger og lærekandidater i ti ulike fag.

172024_2


Lærlingene får rabatt på viktige fagkurs for lærlinger, felles turer til fiskeri- og oppdrettsmesser, reisestipend og tentamen før fagprøve. 

Kigok har også tilbud om fagkurs for tverrfaglig eksamen til praksiskandidater. Mang en driftsleder på oppdrettsanlegg rundt i Salten har fått fagbrevet sitt gjennom Kigok. Våren 2017 har de fire ulike kurs innenfor marin sektor. 

Kigok tilbyr dessuten en rekke sertifikatkurs og obligatoriske fagkurs for oppdrettsnæringa og andre, og vi inviterer barn og ungdom til mange ulike prosjekt med opplevelser og læring for å bli kjent med marine næringer. Utviklingsoppgaver og nettverksdrift er også midt i blinken for Kigok. Har vi ikke egen kompetanse kan vi skaffe flinke folk i et bredt nettverk.


172024

Les mer...

2017-05-08 10.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • Kigok
    • Mail
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      757 56 300
    • Adresse:
      Inndyrveien 77, 8140 Inndyr
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv