164 109 LN164109 LN

Riktig kvalitet til riktig pris

Det er ikke mange forunt å kunne kalle seg en ren asfalt-spesialist. Lemmikäinen Norge AS er et unntak. Selskapet legger sin stolthet i å være etterrettelige, å komme til avtalt tid og selvsagt i å gjøre en god jobb.

Jørn Falch er avdelingssjef ved selskapets kontor i Sem i Tønsberg. De dekker nå Buskerud og Vestfold fylke, mens hovedkontoret ligger i Oslo. Selskapet ble nylig reorganisert, og Buskerud og Vestfold ble slått sammen til en avdeling. Per i dag er Lemmikäinen Norge AS den nest største asfalt-aktøren i landet, etter Veidekke.

- Den største kunden vi har er Vegvesenet. Deretter følger kommuner og entreprenører broderlig fordelt, men vi legger asfalt for veilag, privatpersoner og boligbyggerlag også. Staben vår varierer etter sesong. Om vinteren er vi 12 stykk totalt på asfalt, og så kommer vi opp i over det dobbelte i høysesongen om sommeren. Vi har en fast stamme med ansatte og lærlinger, og så har vi sesongarbeidere og innleide til å hjelpe til med å ta toppene når det er mest hektisk.

Lemmikäinen finnes i Sverige, Russland, Danmark og opphavslandet Finland. I Norge har selskapet ikke bare asfalt, men også en egen avdeling som driver med pukk og grus i tillegg til en spesialavdeling innen anlegg.

- Fremover ønsker vi å ta flere markedsandeler. Vi skal fortsatt levere bra kvalitet, for det er det som er reklamen vår. Vegvesenet, kommuner og entreprenører er jo alle gjentakende kunder, så den beste og eneste reklamen vår er å være riktig på pris, tid og kvalitet. Fornøyde kunder gir oss god respons på at vi er etterrettelige, at vi møter opp til avtalt tid og at vi gjør en bra jobb, sier Falch.

Han bekrefter at det er mye konkurranse i markedet. Fordelen til Lemmikäinen Norge AS er at de kanskje er den eneste rene asfalt-spesialisten blant de store aktørene. De har en moderne maskinpark med alt av utstyr, og legger all asfalten selv. De siste årene har de merket økt aktivitet som et resultat av de mange samferdselsprosjektene som pågår i Vestfold fylke.

- Vi har vært involvert i byggingen av den nye fire-felts motorveien. Av mindre prosjekter har det blant annet vært mye utskifting av vann og avløp. Dette ligger jo stort sett i gatene, og da kommer jo vi inn etterpå, sier Jørn Falch avslutningsvis.  

Les mer...

2017-02-09 14.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    • Lemminkäinen Norge AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      33 01 79 00
    • Adresse:
      Taranrødveien 70
      3171 Sem
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv