172028172028-3172028-4

En splitter ny lekeplass for barn og voksne

Megazone har akkurat åpnet en ny avdeling på Ulsrud. Laserbanen kan tilby det nyeste som finnes i verden av interaktive tilleggsspill.

Megazone har eksistert i Møllergata i Oslo i 24 år, og tilbyr laserspill, paintball og Gladiator for kunder i alle aldersgrupper. I midten av mars utvidet de gamle traverne med en helt ny avdeling på Ulsrud.


– For første gang har vi ekspandert helt selv i en avdeling som er 100 prosent vår. Megazone Ulsrud er et rent lasersenter, hvor vi kan tilby de nyeste og kuleste effektene som finnes i verdensklassen av interaktive tilleggsspill, sier Cato Holm, daglig leder i Megazone Oslo.


172028-2


Det nye senteret har vegger av plexiglass som lyser opp labyrinten på en helt ny, spesiell måte. I tillegg er det bygget opp store ramper som skaper en vertikal effekt, ved at spillerne kommer seg opp i høyden.

– Vi har flere stasjoner hvor spillerne kan få spesialeffekter. De kan blant annet hente ut maskingevær eller gjøre seg usynlig – og det synes folk er veldig kult, sier Holm engasjert.


172028-1


De visuelle effektene og labyrinten er hjemmesnekret av Megazones ansatte. Tekniske effekter som spesialeffekter under spill, er basert på software laget av Megazone-utviklere i Australia.

– På den måten kan vi gjøre alle de sprø tingene, som vi ikke får kjøpt på IKEA, sier han og ler.

I dag er Megazones hovedmålgruppe barnebursdager, sammen med utdrikningslag og firmafester.


172028-4


– Vi har en veldig personlig service her, og det vi er mest stolte av er kanskje den personlige touchen. Får vi en barnebursdag på besøk, er vi med dem hele veien. Og jeg tror det er derfor vi vokser. Barna har en hyggelig opplevelse når de er i selskap her sammen med oss, og det har spredt seg gjennom jungeltelegrafen, sier Holm.


Han legger til at de tilbyr opplegg for barnebursdager alle dager bortsett fra lørdager.

– Vi har ønsket å skille barna fra utdrikningslagenes høytid, nemlig lørdager i mai og juni. Plutselig løper det jo folk rundt her med bar rumpe i supermanndrakt.


Megazone tilbyr også skreddersydde opplegg for de voksne som besøker senteret. De kan ta imot firmagrupper fra 10 til 100 personer, og for de største gruppene arrangeres det turneringer. Megazone har også skjenkebevilling, slik at de som ønsker det kan slukke tørsten i pausene.


– Kommer det store grupper til oss som har ulike preferanser, tilbyr vi gjerne laserspill som passer for alle aldersgrupper, sier Holm, og legger til at laservåpnene deres er ufarlige og godkjent av Statens strålevern.

– Men om gruppen ønsker å prøve noe nytt, tilbyr vi også utendørs paintball. På Hellerudsletta har vi en skogsbane på 2500 kvadratmeter for de aller tøffeste.


172028-3

Les mer...

2017-05-29 11.30

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv