171071 MB

Optimalt og prisgunstig | Metall Bygg AS

Forutsetningen for Metall Bygg AS er at de driver kun med det de er gode på. I følge daglig leder Audun Holte Fledsberg er det enkle næringsbygg med fire hjørner og flatt tak. Punktum!

Sammen med tre andre kjøpte han opp avdelingen som ble til Metall Bygg AS i Kristiansand i 2010. De første årene jobbet de mest som underentreprenør på næringsbygg for større entreprenører. 


- Etter hvert fikk vi flere prosjekter fra byggherrer som ønsket å bruke oss direkte. Siden har dette utviklet seg. Per dags dato har vi råbygg-entreprise direkte for byggherrene, med komplette stålbygg med alt av betongarbeid, samt en god del totalentreprise på enkle næringsbygg.


Fledsberg forklarer en typisk prosess hvor kunden kontakter dem. En eiendomsbesitter eller byggherre sitter på en tomt, og har blitt kontaktet av en potensiell leietaker. Da setter Metall Bygg AS seg ned med begge parter. I en åpen diskusjon kommer de sammen frem til hvordan de kan bygge et bygg som begge er fornøyd med, til en så lav pris som mulig.  


- Vår oppgave er å ivareta både byggherren og leietakerens sitt perspektiv i forhold til lønnsomhet og funksjonalitet. Fellesnevneren er at det skal bygges til en så høy kvalitet som mulig til en så lav pris som mulig. Og det har vi, helt ubeskjedent, blitt veldig flinke på.


Metall Bygg AS jobber også opp mot mindre eiendomsbesittere. Andre prosjekter kan være å bygge et bygg som skal deles inn i ulike seksjoner, ment for utleie eller salg. Da handler det om fleksibilitet. 



- Vi velger optimale løsninger for alle parter, og bruker enorme ressurser på prosjektutvikling. Jo tidligere vi kommer inn i prosessen, jo bedre. Metall Bygg AS er opptatt av redelighet. Kunden skal aldri tvile på motivet vårt: å prøve å gjøre alle prosjekter så prisgunstig som mulig.

Les mer...

2017-04-04 16.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Metall Bygg AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    909 86 079
  • Adresse:
    Mjåvannsvegen 72
    4628 Kristiansand S
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv