kasernen_kasernehagen-web

Gi oss en utfordring!

Hvordan markerer man seg i en tøff bransje? Rørleggerfirmaet Moi Rør gjør det ved å sette kvalitet først. Og med mange kunder som stadig kommer tilbake, er det tydelig at de står for sine ord. Filosofien er enkel: hvis ikke jobben er solid nok, så kommer kunden heller ikke tilbake. Å levere kvalitet til avtalt tid er et velbrukt begrep, men i tilfellet Moi Rør er den helt på sin plass.

- Fordelen med å ikke være for stor, er at vi er veldig fleksible. Vi kaster oss kjapt rundt og har dedikerte ansatte som har lyst til å være med på dette. Og selvfølgelig har vi vært heldige som har gode kunder som gir oss mye oppdrag. Det har bidratt til at vi har fått fotfeste i regionen, sier Kåre Henning Åsly. Han er daglig leder i Moi Rør i Kristiansand. 


Typiske kunder for sørlandsfirmaet er totalentreprenører hvor de går inn og har underentreprise. Da tar de hånd om alt rørlegger-arbeid som skal utføres på et prosjekt - enten det er leiligheter eller næringsbygg. Her gjør de alt fra sanitæranlegg og sprinkelanlegg til varmeanlegg. En annen typisk kunde er eiendomsutviklere som utvikler eiendommer selvstendig, og som i prosessen knytter til seg et rørleggerfirma. Den tredje kundegruppen er byggmestere. Moi Rør sier ikke nei til privatkunder, og dette er for tiden en økende kundegruppe. 


Kuben_Arendal_kultur


- Fem av våre medarbeidere utfører serviceoppdrag. De ivaretar serviceavtaler på bygg og oppdrag som vi har utført tidligere, hvis kunden eller byggherren ønsker å ha en fagmann til å vedlikeholde bygget. Det er mye varme- og kjøleanlegg som trenger vedlikehold og ettersyn for å fungere optimalt. Gutta håndterer i tillegg alt av enebolig-utbygging og andre serviceoppdrag, forklarer Åsly. 


kaare_henning


Moi Rør ble etablert i 1988, og har siden økt jevnt og trutt når det gjelder ansatte. I dag er de totalt 28 dyktige medarbeidere. De har ikke noe mål om å ekspandere for mye, men foretrekker å ligge på en størrelse som passer til det markedet de opererer i. 


- Vi synes det er veldig gøy med utfordringer. Ofte er vi tidlig inne i planleggingen og bistår i forprosjekt sammen med utbygger, før det blir realisert. Da går det på planlegging av energiløsninger i form av varmeanlegg, og komme med forslag til gunstige løsninger. Dette gjelder også på renovering av næringsbygg, for med én gang man har en tomt man skal utvikle, må man knytte seg til vann og kloakk, forteller Åsly. 


st joseph alle_2


Les mer...

2017-04-19 19:45

182049fddssssfsadoja

Det urbane kunst- og kulturkollektivet på bygda

Artikkel Kafé Lensmannsgården på Namdalseid i Trøndelag, er i bunn og grunn et slags åpent kunstkollektiv som huser fire kreative sjeler.
182034gh

– Få et bredere perspektiv på hva Saltstraumen kan tilby

Artikkel Saltstraumen er en av Nordlands beste turistattraksjoner – men ikke bare av grunner du trodde. Aktiviteter som Stand Up Padling, nordlysguiding og hammock hotell trekker nå både historie- og eventyrlystne.

Faktaruta

  • Moi Rør
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    971 01 330
  • Adresse:
    Ægirsvei 10, 4623 Kristiansand
Therese Knutsen portrett

Hemmeligheten bak den perfekte innredningen

Med estetisk tiltalende bilder og et godt øye for interiør, deler interiør- og hagedesigner Therese Knutsen hemmelighetene bak den perfekte innredningen.

christian1

Usikre tider i boligmarkedet

Det er få markeder som svinger like mye som boligmarkedet.

IMG_3765

Jakten på naturlig skjønnhet

Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

Arkiv