171126 NO2

Neumann bygger Odda

Neumann er en kjede av byggevarehus som ønsker å skille seg ut med særpreg. Avdelingen Neumann Odda holder til i de tidligere lokalene til Tokheim Trelastforretning. Her ønsker kunnskapsrike ansatte deg velkommen som kunde med et løfte om å betjene deg på en god og profesjonell måte.

Proffselger Gaute Sleen forteller at Neumann Odda kanskje er en av Norges lengste Neumann butikker. Derfor gjelder det å trekke kundene inn og nedover i lokalene med attraktive produkter, fine utstillinger og et eget tilbudstorg.


- Opp mot 75 prosent av kundene våre er håndverkere, men vi jobber også mot privatmarkedet. Det har vi lyktes med også.


Madeleine Eckholm er daglig leder for de fire ansatte. Som kjede er Neumann kjent for å tilby et bredt spekter av produkter innen alt fra trelast, byggevarer og verktøy, til dører, parkett, tapet, maling og ildsteder - for å nevne noen.


- Før jul arrangerte vi en varmedag med besøk av representanter fra Jøtul og Nordpeis. Da var det kø i to timer før arrangementet startet, og den dagen solgte vi hele 41 enheter. Det er imponerende når man tenker på at ovner er tung materie og kostbare produkter.


171126 NO


Foruten ovnene ønsker Sleen å fremheve at de fører Beckers maling til inn- og utvendig bruk. De har også parkett og laminatgulv fra Boen og Pergo, samt et komplett vanntett system fra Mapei for baderom, både utvendig og innvendig.

- Vi åpnet dørene i juni 2015. Det har vært en bratt læringskurve, men vi har klart oss bra og har blitt tatt godt i mot. Vi har mange kunder som tar kontakt og bestiller varer, og ønsker naturligvis enda flere. Responsen går på at vi er effektive, at vi har korrekte priser og at vi stiller opp, avslutter Sleen.

Les mer...

2017-03-17 10.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Neumann Bygg Odda
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    97 07 00 39
  • Adresse:
    Eitrheimsvegen 158
    5750 Odda
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv