171079 NM

En malermester du kan stole på

Bjørn-Ivar Carlsen er malermester og daglig leder av Norèn maler- og byggtapetserforretning AS på Torp i Fredrikstad. Han forteller at firmaets kjerneverdier er å være troverdig, møte til riktig tidspunkt, være pliktoppfyllende og å levere det de har lovet til riktig tid. - Dette er nok de sterke sidene våre også. I tillegg har vi vært i bybildet i mange år, så folk kjenner oss igjen.

Norèn maler- og byggtapetserforretning AS betjener både proff- og privatkunder. De har en del jobber for forsikringsbransjen rundt om i Østfold, i tillegg til rammeavtaler med blant annet Fredrikstad kommune og flere større bedrifter.


- Maling-, tapet- og gulvarbeider er det vi gjør mest. Men vi er også medeier i en landsdekkende kjede som heter Protecta, som jobber med brannsikring og branntetting. Kjeden ble nyetablert i fjor, så vi er nå i full gang med å bygge opp Østfold-avdelingen. Jeg ser for meg at dette vil bli en like stor del av virksomheten vår etter hvert, når vi bare får kommet i gang. For oss er er det bra å ha flere bein å stå på, sier Carlsen.


Firmaet ble re-sertifisert som miljøfyrtårn i fjor, og har 23 ansatte. Herunder kommer to malermestere, 13 med fagbrev samt fire lærlinger. Carlsen understreker at han synes det er viktig å ta ansvaret med å ha lærlinger. Samtidig er det en god måte å få rekruttert til bransjen på, og de får fordelen av å lære dem opp selv.  


- Av aktuelle prosjekter har vi en rammeavtale med Rom Eiendom i Østfold. De har ansvar for alt innen jernbane, så nå skal vi i gang med å pusse opp flere jernbanestasjoner, både inn- og utvendig. I tillegg skal vi pusse opp to store boligblokker på Kolbotn. Av nylige prosjekter vi er ferdig med, var vi blant annet med på å rehabilitere aulaen til Fredrikstad bibliotek. Den fikk tilbake sin opprinnelige form fra 1969, og der samarbeidet vi tett med både riksantikvaren og et annet firma i Fredrikstad, forteller han. 


- Med Protecta driver vi med branntetting og alt innen brannhemmende maling. Dette gjør vi for eksempel for borettslag, hvor vi maler trappeoppganger med brannmaling, Denne malingen bruker lenger tid på å ta fyr, så malingen holder bygget oppe lenger, rett og slett. Da blir det lettere for flere folk å komme seg ut før det brenner. Jeg regner med at dette blir påbudt i alle nye bygg i fremtiden. Vi har åtte medarbeidere som er sertifisert på det feltet og som har gått gjennom kurs i branntetting og brannisolering, avslutter malermester Carlsen. 

Les mer...

2017-03-24 21.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Norèn maler- og byggtapetserforretning AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
    905 25 067
  • Adresse:
    Roald Amundsens vei 136
    1658 Torp

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv