164062 QU164062 QU1164062 QU4

Et hotell for alle | Quality Hotel Ulstein

Enten du er backpacker, turist eller forretningsreisende på konferanse: Quality Hotel Ulstein tilbyr deg følelsen av å bli tatt vare på i et unikt miljø omgitt av vakker og vill vestlandsnatur, eget kulturhus i hotellet, og alt samlet under samme tak. Hotellet skreddersyr dine opplevelser, din konferansepakke og kan by på ein av Møre og Romsdals største amfisaler med plass for 500 gjester.

Hotellet ved havnen i den maritime småbyen Ulsteinvik har nettopp feiret 100-årsjubileum, og nytilsatt direktør Erik Mathias Lystad kan med rette være stolt over fasilitetene han viser frem. Hotellet har 120 moderne rom og 3 eksklusive suiter, et topp moderne konferanse anlegg inkludert kino og kulturhus, og er således perfekt både for konferanser, konserter og andre kulturelle aktiviteter. I kulturhuset finnes også kino med 118 sitteplasser.

I Oljepiren Bar & Restaurant kan du nyte et godt måltid med utsikt over sjøen. 


– Hos oss skal du alltid bli møtt med et smil, og her på hotellet legger vi vekt på å lære oss å kjenne kundene våre. Blant personalet er det nesten ikke utskiftninger, og det er ikke bare en trygghet for oss, men også for kunden. Kundene kan derfor ringe til oss og si at de skal ha det samme som for to år siden – og da vet vi hva de snakker om. Akkurat det er faktisk ganske unikt ved et hotell i dag. Og vi legger vekt på vertsskaprollen i alle ledd. Du skal pleie gjestene, og de skal føle seg som hjemme, smiler Lystad. 


164062 QU0


Om selve firmaet er 100 år, er det ti år siden hotellet ble bygd her nede. Ved å komme nærmere fjorden ble hotellet også en mer integrert del av bygda, midt i sentrum, med sjøen på ene siden og sentrumskjernen på andre. Lystad ble direktør 1. august 2016. Selv begynte Lystad som pikkolo som femtenåring i sommerjobb. Han likte å jobbe i et pulserende miljø og ha kontakt med kunder. På et hotell er det ingen dager som er like. Han tok fagbrev som servitør og ble etter hvert salgssjef i Nordic Choice. For et par år siden fikk Lystad tilbud om å bli daglig leder på Tesla i Ålesund, men etter ti måneder hos bilforhandleren fikk han telefon om han ikke ville overta ved hotellet. Har man selv arbeidet som pikkolo og har hjerte for hotell og hotell-utvikling, sier man ikke nei til et slikt tilbud. Og Quality Hotel Ulstein er et hotell i utvikling: For fem år siden ble det bygd på en ny fløy på toppen, ikke minst for enda bedre å kunne ta i mot kurs- og konferansetrafikken. 


– Både med så store konferanserom og utvendige arealer er vi i en ganske unik situasjon. Og det behøver heller ikke være et konkret møte som legges hit, det kan for eksempel være lansering av en bilmodell eller annet som foregår ute. Der kan vi tilby noe annet enn et tradisjonelt byhotell, hvor det ofte kan være trangt. Vi har gratis parkering og gratis elbil-lading, vi har det siste innen lyd og teknikk. I tillegg har vi åtte andre møterom, fra små intime rom til større saler. De som ønsker en konferanse, kan ta kontakt, så lager vi en pakke. Vi setter opp busser, vi hjelper til med båttransport og sørger for møterom og underholdning, forteller Lystad.


164062 QU2


Ålesund sentrum ligger en 60-minutters kjøre- og fergetur unna, og det er kort vei til flyplassen Ørsta-Volda, 35 minutt uten ferge. Du kan komme deg fergefritt til Sogn. Beliggenheten er et poeng når man begynner å se på reisetiden fra for eksempel Oslo. Kommer du fra hovedstaden, er det kun to timer med fly, buss og hurtigbåt hit. Lystad vet hvordan det ofte blir på en konferanse på et byhotell. Når kvelden kommer, forsvinner alle deltagerne ut på hvert sitt utested. Her derimot blir de mer samlet. Kursdeltagerne kan sitte og prate utover kvelden også. Det gjør noe for hele miljøet og konferansen de deltar på. Og enten du er på konferanse eller reiser privat: Hotellet har et lite trimrom og har en avtale med treningsstudio som vår gjester kan benytte. Vi har også en park som inneholder; lekeplass, sand volleyball bane, basket bane og minigolfbane. Du kan leie sykler, og du kan dra og fiske eller gå tur. Noe som gjør hotellet enda mer unikt, er Sjøborg Kulturhus, et eget kultur nærmest integrert i hotellet. 

Oktober 2017 åpner et nytt stort anlegg i Ulsteinvik, dette vil få navnet Ulstein Arena, og vil inneholde; stort basseng med sklie og barnebasseng, klatre hall og topp moderne bibliotek. 


– Her er det konsertsal i tilknytning til hotellet, og kinoen har program hele tiden som også hotellgjestene kan benytte seg av. Vi lager pakker med overnatting, bespisning og konsertmiddager, sier Lystad. 


164062 QU3


Og samtidig kan de skilte med å være et idrettshotell. Her har de hatt verdenseliten i håndball som gjester, fotballag i landets øverste divisjoner – samtidig som de er hotellet for de yngste idrettsutøverne. Da har du også et litt spesielt ansvar, mener Lystad. Hotellet bidrar med egne idrettspriser og egne idrettsmenyer. Hotellet legger vekt på å finne løsninger på det kunden vil ha:


– Vi får ofte gode tilbakemeldinger på kvaliteten. Det er høy standard, gode rom, gode senger – og vi har en fantastisk frokost. Vi kutter ikke frukt og grønnsaker kvelden før, vi gjør det samme morgen, slik at det er ferskt. Vi har en fantastisk frokostkokk som er ute og tar i mot kundene i tillegg til at vi har en egen frokostservitør, smiler Lystad. 


Så planlegger dere et selskap, møte, firmatur eller en privat reise, så ta kontakt for et godt tilbud fra oss.

Vi ser frem til å få deg som vår gjest.

Les mer...

2016-12-30 14:30

183070kk

Vær sikker på ditt valg av ytterdør

Artikkel Tundøren AS fyller 75 år, og har produsert ytterdører til hele det norske markedet fra 1968, og er en av landets ledende ytterdørleverandører.
183065fdsedrf

En pause fra det åpne kontorlandskap

Artikkel Quietpod AS gir dine ansatte en pause fra det åpne kontorlandskapet for spontane møter eller telefonsamtaler. Mobile stillerom kan monteres på to timer, og kan kjøpes eller leies på ubestemt tid.

  Faktaruta

  Prest_Marit_red

  Naturopplevelsene nordmenn bør oppleve

  I samarbeid med turoperatøren Hvitserk, presenterer vi Norges fem vakreste naturopplevelser. 

  motorsykkelsandrasds

  Opplev de ukjente norske vei-perlene på to hjul

  Norge, et mekka for motorsyklister

  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  Arkiv