171087 SB171087 SB0171087 SB2171087 SB1

Med SI Bygg AS blir det som avtalt

- Jeg tror vi skårer høyt på kvalitet og lang erfaring. Og vi har gode tømrere som har en lang historie i SI Bygg AS. Vi rekrutterer selv via lærlinger, og per i dag har vi én lærling.


Glenn Skretting er daglig leder i SI Bygg AS, et tømrerfirma med 20 ansatte lokalisert på Varhaug i Hå kommune. Selskapet ble stiftet i 1980, og har siden bygd stein på stein. De siste ti årene har de holdt seg stabilt på 20 ansatte. De holder til i store, fine lokaler i Ånestadvegen og har et geografisk område som strekker seg fra Egersund til Stavanger.


- Vi hjelper kunder som ønsker det med hele prosessen fra søknader til tegning. Siden slutten av 80-tallet har vi vært en del av Mesterhus-kjeden, og vi har et godt samarbeide. Der drar vi mye nytte av kunnskapen som kjeden kan bidra med, spesielt på tekniske utfordringer vi møter på i byggeprosessen. I staben har vi bred kompetanse med både egen prosjektutvikler, eiendomsutvikler og tegner, forteller Skretting.


For tiden er de i full sving med flere prosjekter, deriblant på Lyefjell hvor de bygger både eneboliger og leiligheter. Etter hvert skal de også i gang med en enebolig, åtte leiligheter og fem hus i rekke på Sporafjell i Klepp.


- Trenden i det siste har vært funkis-stil både på boliger og leiligheter, med typisk flatt tak og en firkantet stil. Men vi bygger jo andre varianter også, og de siste årene har vi bygd mange leiligheter til førstegangs-etablerere. Vi kan justere og tilpasse husene som er i katalogen til Mesterhus. Det gjør vi nesten hele tiden, for det er sjeldent at vi setter opp et uredigert kataloghus. Mange ønsker små endringer på fasaden, eller å justere litt på størrelsen.


Skretting forteller at SI Bygg AS bruker mye av det som kalles pre-kutt, hvilket betyr at de får materialene ferdig sagd og delt opp. Her bruker de den lokale leverandøren Partner Tre. 


- Mesterhus har slagordet “det blir som avtalt”, og det liker jo vi å bruke også. Det finnes Mesterhus-avdelinger på både Bryne og i Egersund, og vi samarbeider med hverandre. Vi er optimister med tanke på fremtiden, og det beste for alle er et stabilt marked uten disse svingningene opp og ned, sier han og fortsetter:


- Jeg får inntrykk av at kundene våre er fornøyde, og at de ofte anbefaler SI Bygg til andre. Ønsket vårt er å ha fornøyde kunder, og målet er å gjøre jobben som avtalt!


171087 SB2

Les mer...

2017-04-04 13.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    • SI Bygg AS
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      51 79 18 80
    • Adresse:
      Ånestadvegen 12 4360 Varhaug
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv