171020 SN171020 SN1

Utstyr med sikkerhet i fokus

Rask levering til en god pris, og bra service på ettermarkedet. Dette er hva kundene og markedet krever av SafeNor AS. Selskapet tilbyr dykkerutstyr for profesjonelle dykkere og sportsdykkere, og der utmerker SafeNor AS seg. “Går noe i stykker innenfor normal bruk og garanti, sender vi et nytt produkt uten diskusjon”, sier daglig leder Rune Andersen.

SafeNor AS driver med import og distribusjon til landsdekkende forhandlere i Norge. Som en nisje har de også en portefølje av gass- og kjemikalieverndrakter for forsvaret, brannvesen, politi, olje- og gassindustrien og generell industri - i tillegg til noe sikkerhetsutstyr for brannvesen. Rune Andersen startet opp selskapet i Horten på våren i 2013, da hadde han vært i bransjen siden 1991 som ansatt i det svenske firmaet Trelleborg.


Den gang leide SafeNor AS en brøkdel av dagens lokaler, og tenkte at det ville holde i massevis. Andersen var eneste ansatt, og de hadde langt færre produkter enn hva de har i dag. Men det ballet på seg overraskende kjapt, og de endte med å overta avtaler, kundeporteføljer og leverandører fra konkursrammede konkurrenter. 


- Slik kom vi til dekket bord, så det ble raskt for mye for bare én ansatt. I dag er vi tre fulltidsansatte og en på deltid. Til å være et såpass lite firma har vi et stort varelager. Det er fordi de fleste produktene ikke produseres i Europa lenger, men i Kina, Kambodsja, Vietnam og Thailand. Man må kjøpe store mengder når man først kjøper, forklarer han.


Det stilles store krav til god logistikk i bransjen. SafeNor AS har avtaler med de mest kjente speditørene som daglig henter og kjører ut varer for dem. Alle ordrer som mottas innen klokken 13 sendes ut samme dag.


- Vi får gode tilbakemeldinger på at vi er raske til å levere. Det må vi være, og vi er nødt til å prøve å ha best service, for det finnes så mange utenlandske leverandører. Per i dag er vi den eneste norskeide rene grossisten i landet. Noen forhandlere importerer litt ved siden av, men vi er en ren grossist.


171020 SN0


- Tanken for fremtiden er å fokusere mer på verne- og sikkerhetsutstyr. Vi vurderer også å satse mer på hansker. Det er jo så mange som bruker hansker i dag, alt fra rørleggere til elektrikere. I gamle dager hadde man træler i hendene, men ingen går ut døra i dag uten hansker. Jeg ser for meg at vi kan videreutvikle denne delen, og da med fokus på det lokale markedet. Her har vi jo allerede leverandøren på plass med amerikanske Ansell, som jeg tidligere har jobbet for, avslutter Rune Andersen.


Les mer...

2017-03-24 13.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • SafeNor AS
    • Hjemmeside
    • Mail
    • Telefon:
      +47 974 78 999
    • Adresse:
      Bromsveien 5, 3183 Horten
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv