171089 SCIMG_0024171089 SC0

Gode relasjoner gir glade kunder | Sønnico

Visjonen til Sønnico Sør er å etablere seg sterkt på servicemarkedet, med mange nasjonale kunder og lokale avtalekunder. De skal være en god leverandør mot entreprenørbransjen, være konkurransedyktige på pris og helt enkelt gjøre mye av det de er gode på.

Det forteller Øystein Skuland, regionsjef for Sønnico Sør i Kristiansand. Bedriften har 50 ansatte som inkluderer både lærlinger, montører og prosjektledere. Kundene de betjener er byggentreprenører, kjøpesentere og bensinstasjoner samt en del nasjonale kunder som de utfører internkontroller for. Ellers tar de alt fra små stikkontakter hjemme hos fru Olsen til større oppdrag. De betjener blant annet en rekke byggmestere på mindre ombygginger i boliger.


- Vi får mest oppdrag fra proffmarkedet, men tar absolutt alt. Det har vi alltid gjort, og det skaper mange kunderelasjoner. Særlig når det kommer til jobber lokalt har relasjoner utrolig mye å si. Da går det på å levere kvalitet til rett pris og ikke minst til rett tid for å kunne ha en langsiktig kunde.


IMG_0024


Sønnico er et landsdekkende firma som har eksistert siden 1910, og er et av Norges eldste. Siden den gang har det vært en rivende utvikling og store endringer i bransjen, og særlig på belysning - mye takket være LED.


- Det er viktig å ha gode samarbeidspartnere. Våre leverandører på belysning er Lyskomponenter, Glamox og Q-light. De bidrar også med oppdateringer og produktanbefalinger samt litt innen prosjektering. Gode innkjøpsavtaler og en oversiktlig organisasjon gjør at vi kan holde kostnadene nede og være konkurransedyktige, forklarer Skuland.


For tiden er Sønnico Sør fullt opptatt med leilighetsprosjektet Tobienborg Hage i Kristiansand, i tillegg til sin faste serviceavtale med storkunden Sørlandssenteret.

Les mer...

2017-04-03 14.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Sønnico Kristiansand
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      04090
    • Adresse:
      Narviga 21, 4633 Kristiansand
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv