164076 SK164076 SK0

Midlertidig kjøkken fra SPEED KITCHEN AS, permanent kvalitet

Både for en restaurant, et hotell, et event-arrangement eller en entreprenør kan et midlertidig kjøkken være løsningen. Med bakgrunn i lang erfaring fra modul kjøkken til bruk i fredsbevarende operasjoner verden over ble Speed Kitchen i Sandefjord startet opp. Kundene er alt fra hotell til fengsler, kantiner, sykehus og entreprenører som leier kjøkken fra bare noen uker til over ett år.

Firkløveret bak det halvannet år gamle firmaet har lang erfaring og unik kompetanse: Ole Henrik Eftedal og Stig Harald Andersen kommer begge fra Camp Supply International (CSI) Norway og har erfaring fra utviklingen av modulkjøkken. Daglig leder Stine Nilsen har kompetanse fra Norges største event- og konferansemarked, mens Ken Tangen er firmaets anleggsmann og sørger for at containerkjøkkenet blir montert og demontert på en profesjonell måte.  


- I Europa leier man ofte mobile kjøkken på festivaler og andre større arrangementer. Her i Norge er det ikke fullt så vanlig, og vi skjønte at her fantes et marked med stort potensiale. Det geniale ved et modulkjøkken er at det er i en boks, det kommer i to containere, hvor alt er innredet. Det eneste du trenger å gjøre når du har montert kjøkkenet, er å koble til strøm, vann og avløp. Vi stiller med to containere, monterer opp og kjører opplæring, forteller Ole Henrik Eftedal.  


164076 SK1


Modulkjøkkenet er enkelt å transportere, kobles opp på 3-4 timer og er godt utrustet med kvalitetsutstyr. Med et slikt kjøkken kan en produsere for opp til 500 personer med ordinær servering, langt flere om man skal ha buffe eller enklere volumretter.  


- Både kokkene og Mattilsynet elsker dette kjøkkenet fordi det innvendig er rustfritt fra topp til tå. Det er lett å holde rent, lys og ventilasjon slår seg på automatisk, og det holder ekstremt høy kvalitet. Månedsleien for et slikt kjøkken kan kanskje virke høy, men skal du bygge opp et midlertidig kjøkken som etterpå må rives, er det mye billigere å leie modulkjøkken. For mange i anleggsbransjen er kjøkken utfordrende en problematikk, og ikke minst for dem er modulkjøkken en god løsning, sier Eftedal.  


Alle som har håndtert et større arrangement, kjøkkenombygninger o.l., vet at det er dyrt å bestille catering eller skulle bygge et midlertidig kjøkken. Ett av deres modulkjøkken har nylig vært leid ut til et fiskeoppdrett på en øye på Vestlandet som feiret et 100-årsjubileum. Ullersmo fengsel, Choice Hotels, Borgestad Klinikken m.fl. står på referanselisten, modulkjøkken fra Speed Kitchen kan dekke alle behov.  


- I fjor leide vi ut til en sommerrestaurant i to måneder, men kjøkkenet vårt er helårlig. Også et alpinanlegg kan bruke et slikt kjøkken i vinterhalvåret, minus 40 grader ute eller 40 grader sommer varmt er intet problem, forteller Stine Nilsen. 

Les mer...

2017-02-07 14.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    • Speed Kitchen
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      94 18 25 59
    • Adresse:
      Hangarveien 21
      3241 Sandefjord
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv