164102 TA

Tibnor AS har stålkontroll

Kundene til Tibnor AS har mange grunner til å smile bredt. De kan handle fra et stort produktutvalg. De får alltid hjelp av firmaets kompetente ansatte. Og de kan nyte godt av en svært god logistikk.

Petter Øhrn Sørensen er daglig leder ved Tibnor AS i Tønsberg. Etter å ha startet opp avdelingskontor hjemme i kjelleren i 1997, har han nå en stab på fire ansatte. Han forteller at de liker å bli referert til som en fullsortiment stålgrossist.

- Det vi mener å si, er at vi har et veldig bredt produktspekter. Vi har det meste innenfor både karbonstål og rustfritt og syrefast stål. Samtidig bygger vi nå opp en stadig større produktrange innen aluminium. I tillegg har vi også direkteleveranse fra lageret vårt i Stockholm hvor utvalget er enda større. Det omfatter flere smalere sektorer og mange produktgrupper som for eksempel kobber ,messing og ett stort utvalg maskineringsstål. Med lageret i Sverige har vi styrket posisjonen vår overfor maskineringskunder og de som driver med hydraulikk. Oppsummert begynner vi derfor å få et ganske imponerende produktspekter som kan passe de aller, aller fleste.

Firmaet har historie helt fra 1800 tallet, og har gjennom årene hatt flere eiere og navneskifter. For de som har vært i bransjen en stund er nok CCB Stål ett kjent navn. I 1989 ble CCB kjøpt opp av finske Rautaruukki og skiftet navn i 2004 til Ruukki Norge. I 2015 fusjonerte Rautaruukki med SSAB  (Svensk Stål) , som også eier stålgrossisten Tibnor, en av de største aktørene i Sverige. Etter hver ble det naturlig med et navneskifte, så i april 2015 ble Ruukki Norge til Tibnor AS.

- Kundene våre har vi delt inn i åtte segmenter. Noen er større enn andre. Tradisjonelle mekaniske verksteder og stålbyggere utgjør den største delen. Vi har også en egen offshore-avdeling, men vi har alltid vært størst på landbasert industri. Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder-fylkene er nedslagsfeltet for vår avdeling, forklarer Sørensen. For øvrig er Tibnor AS landsdekkende med 9 forskjellige avdelinger i hele landet.

Vårt mål er å tilby en logistikk som er den beste i bransjen, og vi kan nå tilby våre kunder hyppige leveringer og korte ledetider over hele landet. I pressområdene leveres det nå varer hver dag hele uken.

Logistikk er egentlig mye av nøkkelen som gjør at vi overlever i dette markedet. Det hjelper ikke om du er god på det ene eller det andre om ikke logistikken er bra. Ellers er det en stor fordel at vi har et stort produktutvalg, og at vi kan levere det meste kundene våre trenger i det daglige. Og vi er tilgjengelige, for det er alltid noen som tar telefonen hos oss.

Les mer...

2017-02-13 14.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Tibnor Tønsberg
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    33 38 69
  • Adresse:
    Smidsrødveien 95
    3120 Tønsberg
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv