171007 UTV

Innredning av topp kvalitet

Herved overbringes en gladnyhet til bedrifter som ønsker ny innredning i lokalene sine: UTV AS i Flekkefjord er spesialister på alt fra systemvegger til solskjerming, og tilbyr importvarer som holder meget høy kvalitet.

Firmaet startet opp i det små i Hægebostad for ti år siden. Nå har de en fast arbeidsstokk på mellom syv og ti ansatte, og når UTV AS deltar på større prosjekter leier de inn medarbeidere, forklarer daglig leder og medeier Erling Skregelid. Han gjør alt fra å styre den daglige driften til å prosjektere, og er også ute i felten og jobber.


- Til bedriftskunder kan vi tilby alt innen innredning av næringsbygg. Det inkluderer systemvegger, vanlige fastvegger, alle typer system-himlinger, datagulv, foldevegger og solskjerming. Alt skreddersys etter ønske fra arkitekt eller kunde, eller i samarbeid med byggherren siden ingen bygg er like. Vi importerer mye kvalitetsprodukter, blant annet fra Tyskland.


Kundene er alt fra små kontorbygg til store næringsbygg. Firmaet er også involvert i store prosjekter med det offentlige, stat og kommune. UTV AS jobber ofte under en hovedentreprenør som har tatt på seg et stort prosjekt. Da fungerer de som en underentreprenør som har ansvar for en del av bygget, for eksempel på himlinger eller vegger, og så gir de et prisforslag. Men de har også privatkunder. Mot dette segmentet selger de hagestuer, utvendig og innvendig solskjerming, i tillegg til noe flaggstenger og rekkverk.


- Mindre jobber tar vi kun i nærområdet, men ellers kan vi reise over nesten hele landet. Vi ønsker å ha fornøyde kunder. Er det noe, så hiver vi oss rundt. Responsen er god, og vi får tilbakemeldinger med både ris og ros. Begge deler er viktig, for vi må vite hva kundene ikke er helt fornøyde med om vi skal bli bedre.


Tar man en kikk på hjemmesidene til UTV AS, kan man lese at de også fører produkter som lyddemping, glassvegger, glassfasader og vinterhager. Skregelid vil spesielt fremheve de flotte systemveggene de tilbyr, og den gode kvaliteten de holder.


- Systemveggen har en ferdigmalt overflate og er ferdig gipset. Den har en profil hvor man ikke ser noen synlige skruer. Når vi er ferdige med å sette den opp, er også veggen ferdig. Produktet imøtekommer alt av lyd- og brannkrav. Og skulle man ønske å ta ned veggen igjen eller å flytte den en meter, kan man enkelt gjøre dette uten at den tar skade av det, avslutter Skregelid.

Les mer...

2017-03-21 15.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv