171101 VE0

Med Vestby Elektroservice AS inn i fremtiden

Både privatkunder og bedriftsmarkedet nyter godt av kompetansen og erfaringen som sitter i veggene hos Vestby Elektroservice AS. Familiebedriften har eksistert siden 1961, og er opptatt av å sikre fremtiden til elektrikerfaget gjennom å ha lærlinger.

- Vår styrke er at vi er nøye, og at vi følger opp de prosjektene og kundene vi har. Det er lov å si at vi er gode, men vi kan alltid bli bedre og utvikle oss videre. Det er en viktig del av jobben, sier Åke Grønneberg. 


Han eier Vestby Elektroservice AS sammen med sine to søstre, og viderefører arbeidet som faren og en kompanjong startet opp for snart seks tiår siden. De er ofte involvert i leilighetsprosjekter, både på nybygg og med rehabilitering. 34 medarbeidere utgjør staben i firmaet, og de tar jobber i et område som går fra Svinesund til Oslo. De har vært med i  Elfag-kjeden siden 1995. 


- Gode lærlinger er en ressurs. Vi skal ha og har alltid lærlinger, for vi må ta vårt samfunnsansvar. I tillegg er det jo en fordel for oss også. Elektrikerfaget er spennende, man får mange utfordringer og må bruke hodet. Og det er en trygg jobb, for det er alltid behov for elektrikere.


Etter å ha vært i samme lokaler siden 1965, flyttet Vestby Elektroservice AS nylig inn i nye visningslokaler. Her kan de skilte med et showroom på hele 376 kvadratmeter som har alt fra kontormiljøer, belysning, kjøkken- og baderomsløsninger utstilt. 


- Det er velferdsteknologi vi skal satse på fremover. Tenk på mangelen på sykehjemsplasser. Det gjør at stadig flere må bo hjemme, og da må vi ha smarte løsninger. Via en app kan man overvåke familiemedlemmer, slå på lys automatisk og følge med på om folk faller ut av senga om natten. I Elfag kaller man dette for Easy Living, forklarer Grønneberg.


171101 VE0

Les mer...

2017-04-04 16.15

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv