153003 AP1153003 AP0153003 AP

Agderport – best på service

Agderport AS er den største lokale industriportleverandøren på Agder. I tillegg til en imponerende produktkatalog tilbyr de døgnservice.

Daglig leder Thor Jørgensen startet firmaet i 2000 sammen med medeier Tor Einar Røhmen, og i lokalene på Mjåvann er de åtte ansatte. God plass gir unike fortrinn: Med stort varelager kan alle typer porter serves til alle døgnets tider – og hurtig.
   – Ved eventuelt innbrudd eller påkjørsel av port er det viktig å kunne hjelpe kunden raskt. Vi har varer på lager og kan fikse det meste på 2-4 timer. Vi er best på service, det tør jeg si, smiler Jørgensen.

Hovedfokus er proffmarkedet. Under fem prosent av kundegruppen er private, men skulle noen ønske seg en spesialdesignport, kan Agderport ta oppdraget, sier han. Agderport er importør og forhandler av danske Lindab, og industrileddheiseporter er ett av hovedproduktene. Utvalget omfatter blant annet rullegitter, grindporter, branngardin, veibommer og lasteramper. Agderport har levert hele anlegget til Grandal veiservice. De ville ha en lokal aktør som var flink på service. Men ikke alle oppdrag er på landjorda: Firmaet har montert offshore på plattformer og levert inngjerdinger og grinder til havnevesenet.
   – Vi har den eneste porten på markedet som ikke trekker vann. I tillegg har vi et vaskehallkonsept utviklet gjennom Lindab. Alt er rustfritt, fjærsystem innkapslet og lager er beskyttet for å kunne stå i en vaskehall eller annet tøft miljø, sier Jørgensen og viser frem databasen som firmaet har bygd opp. Alle porter merkes med en QR-kode. Den kan scannes, deretter kan man gå inn og se hele historikken og portdata. Dette vil på sikt være kostnadsbesparende for kunden og Agderport.

Når det gjelder hurtigporter til for eksempel butikker og lager, kan Agderport levere på 48 timer uansett mål under 3 meter.
   – Vi skreddersyr løsninger og fokuserer i hovedsak på agderfylkene, men leverer enkelte produkter i hele landet. Vi server politi og brannvakter, ringer folk oss på natta, er vi der normalt løpet av en halvtime. Kundene skal føle trygghet når de velger Agderport, sier Jørgensen.

Les mer...

2015-06-09 14.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv