Alle tiders service

Selv om TKT Marineservice AS ble startet så nylig som i 2014 er de langt fra noen nye fjes i bransjen.

TKT marineservice AS ble startet opp i 2014 : Men vi er langt fra noen nye fjes i bransjen kan Kristian Soltveit fortelle som siden 2005 har hatt enkeltmannsforetaket Soltveit Plastservice . TKT består av meg som har ansvaret for kunder, økonomien, laminat skader og alt av finish. Tor-Ivar som er en erfaren motormann, har elbiten og alt av installasjon. Så er det Emil, han har ansvar for sandblåsing og i tillegg er han veldig flink på trebiten da han er utdannet møbelsnekker. Vi tre kan gi båten din en total pakke med alt du trenger. Hovedtyngden av oppdrag er forsikringsskader, hvor vi utfører alt fra store grunnstøtinger til mindre finish skader. Når vi tar på oss oppdraget fikser vi alt slik kunde og forsikringsselskapene bare har en aktør å forholde seg til. Dette gjør det enklere både for kunder, takstmenn og forsikring selskapene. Ellers jobber vi tett opp mot mange av de største aktørene i markedet både på reklamasjonsbiten og service på deres kunder.


"Jeg kom inn i denne karrieren hovedsakelig på grunn av faren min, på Vestlandet hadde han ett produksjons verksted hvor jeg vokste opp. Sånn endte jeg opp med å støpe båter ganske tidlig i livet. Jeg pleier å si at jeg vokste opp i en bøtte med plast."


Da det er ett mindre firma så måtte jeg spørre om hvordan konkurransen fra de andre maritime selskapene er?  Kristian rister på hodet. "Når det gjelder konkurranse så er det egentlig ikke det. Det er stort sett vi som utfører plastskader for alle selskapene i Leangbukta.  Er trist med Lunde Båt AS sin konkurs som vi har utført alle grunnstøtinger for de siste årene. Men vi har overtatt mye av utstyret og har erfaring på båtene, så vi ønsker hjelpe Bavaria eierne så godt vi kan. Jeg må si nei til kunder hvert år. Hadde vi tatt inn alle så hadde vi gått over kapasiteten vår og da kunne vi ikke levert produktene våre i tide og det kan vi ikke ha noe av. Det er synd å måtte sende vekk kunder så vi skulle gjerne hatt flere folk. Vi driver for tiden og leter etter større lokaler en det vi har nå. Selv om vi utfører mest parten av skadene i Leangbukta, så reiser vi rundt å utfører reparasjoner på hele Østlandet. Vi har også et lokale i Sylling men det er kun egnet til motorbåter på henger. Når vi finner et nytt lokale kan vi få den plassen vi trenger til å utføre enda flere jobber, for tiden kan vi ikke ta imot alle men, når vi setter en frist så leverer vi det vi har lovet.


En ting Kristian vil fortelle er at TKT Marineservice AS er ett av de mest seriøse selskapene når det kommer til vedheft problematikk. . For bare ti år siden så var dette noe folk ikke tenkte på en gang. . I raske trekk handler dette om å få nytt laminat til å sitte mot gammelt. De tar forskjellig tester med og uten primer for å finne det beste resultatet for din båt!

Les mer...

2016-10-07 15.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Tkt Marineservice AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    90674783
    93241841
  • Adresse:
    Hanevoldveien 24A
    1384 Asker
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv