156023 LA1156023 LA156023 LA0

Allsidig verksted til konkurransedyktig pris

Ingen jobb er for liten, ingen for stor for Lindesnes Auto. Her utføres det meste fra rent mekanisk arbeid til servicer, komplett oppretting og EU-kontroll på biler opp til 3,5 tonn. Og som frittstående verksted er de absolutt konkurransedyktige i pris.

Da daglig leder Morten Stuestøl overtok i 2011, var firmaet et rent lakkerings- og bilopprettingsverksted. Stuestøl er selv mekanikerutdannet, og med seg i arbeidsstokken har han en mekaniker, en oppretter, en lakkerer og en lærling på oppretting.

– Det er sjelden vi sier nei til en jobb. Det kan gå på alt fra gamle veteranbiler som vi har kostet på 100 000 kroner i oppretting og reparasjon, til private kunder som vil ha lakkert kjøkkenstoler! Fra den lokale Tempo-klubben kommer de og lakkerer de gamle tohjulingene sine. Vi har ingen begrensninger og kan det meste, humrer Stuestøl.

I dag må man være like god på data som på mekanikk for å reparere biler, og det en «vanlig» bileier bør utføre i hjemmegarasjen, er stort sett å skifte lyspærer og fylle spylervæske. Særlig fra Mercedes-kunder merker de en stor pågang hos Lindesnes Auto. Det skyldes nok en kombinasjon av både pris og kompetanse, tror Stuestøl.

– Vi har veldig godt diagnoseverktøy til Mercedes i tillegg til en universalmaskin som tar de fleste merker. En av mekanikerne våre har arbeidet tidligere med VW, Audi og Hyundai, så vi har god kompetanse der også. Når det gjelder deler, bestiller vi både nye originaldeler rett fra utlandet samtidig som vi har en god del brukte delebiler som vi skaffer til kunder hvis ønskelig.

Lindesnes Auto tilbyr bruktbiler, tar innbytte, fikser og selger, og har et utvalg i felger og dekk. Firmaet har også avtale med forsikringsselskaper om skadebiler. Maskinparken utvides.

– I sommer kjøpte vi ny maskin for å flushe gearkasser, noe som gir ordentlig gjennomspyling av automatkasser. Det er viktig å ha en lojal kundemasse som er fornøyd, sier Stuestøl.

Les mer...

2015-12-21 15.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    • Lindesnes Auto AS
    • Telefon:
      38 25 66 22/916 96 588
    • Adresse:
      Hestehaven
      4520 Lindesnes
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv