164031 BB

Allsidige byggmestere

Byggmesterfirma Bjaaland & Sanden AS i Porsgrunn har ikke brukt tid på markedsføring siden de startet opp som AS for ett år siden. Like fullt har de vært fullbooket siden dag én. Og som byggmestere går de ikke av veien for å gjøre forefallende arbeid.

For de vil ikke bare snekre, forteller daglig leder Vidar Olsen Bjaaland, som sammen med Herman Sanden utgjør det ni mann store firmaet. De tar med glede på seg andre oppgaver også, uten at det skal gå utover kvaliteten på de jobbene de gjør. Byggmesterfirmaet  gjør litt av de tingene som gjerne faller i mellom kontraktene. Det gjelder både hos privatkundene som hos de store bedriftene. 


– Vi tar litt av alt – vi kan mure, snekre, vi gjør litt betong og litt forskaling, og vi er allsidige. Etter at vi ble et aksjeselskap, har vi gått på større prosjekter og har per i dag mange bedriftskunder. Vi leverer kvalitet – og vi ligger heller ikke i øvre sjiktet i pris, forteller Bjaaland.


Bedriftsfilosofien har vært usedvanlig suksessrik, og i dag har firmaet rundt to millioner i ordrereserve. Samtidig har byggmestrene et ekstra hjerte og ansvar for de yngste arbeiderne, ikke minst dem som kan hende har falt ut av skolen og har slitt i livet. De som mest av alt trenger en god arbeidsplass. Hos Bjaaland og Sanden har de funnet noe mange av dem har manglet. 


– Hos oss er vi tre fagarbeidere og fire lærlinger i tillegg til meg og Sanden. Siden vi er en såpass «ung» arbeidsplass med lærlingene våre, tror jeg nettopp disse ungdommene passer godt hos oss. Hos oss skal de få en sjanse. I fjor var det faktisk en av dem som avla fagbrev, og han er fremdeles hos oss, sier Bjaaland. I tilegg til han avla 3 til fagbrev hos oss.


Få bransjer føler svingningene så godt som byggebransjen, men de svingningene har ikke Bjaaland og Sanden merket mye til. Bjaaland selv har holdt på siden 2002 og har aldri hatt en dag ledig. Da de startet opp, var de fem ansatte og leide inn tre-fire. Om fem år håper Bjaaland at de er rundt ti mann, og at oppdragene er fordelt halvt om halvt mellom de store entreprenørene og det private markedet. 


Vi tar jobber over hele fylket og er ikke redd for å reise, sier Bjaaland. 

Les mer...

2016-12-15 11.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Byggmesterfirma Bjaaland & Sanden AS
  • E-post
  • Telefon:
    911 70 154
  • Adresse:
    Nedre Søliveg 42
    3914 Porsgrunn
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv