Alt du trenger midt i hjertet av Egersund

AMFI Eikunda ligger midt i hjertet av Egersund sentrum. Den vakre byen er en er en opplevelse i seg selv, og tar du i tillegg turen innom det flotte kjøpesenteret kan du handle alt måtte ha behov for – og lyst på!

Senteret huser 26 butikker, og blant utvalget finner du alt fra leketøy, elektronikk og klesbutikker til apotek og matbutikker samt en kafe. Egersund Fayancemuseum og Eigersund Bibliotek holder også til på senteret.
   – Har finnes alt en trenger for å slippe å reise ut av byen, og vi prøver å få butikker som ikke er i byen fra før, slik at totalmiksen i byen og senteret er bra. Vi har også en miks av kjedebutikker og egeneide butikker, forteller Jarl Ingvar Tengesdal som har vært senterleder siden senteret åpnet i 2008.

AMFI Eikunda har etablert seg som en møteplass i byen for de som handler. Det er over 20 000 mennesker innom hver uke, og over 70% av kundene som handler her, er innom minst en gang i uka. De 26 butikkene boltrer seg på 17000 kvadratmeter og rundt 200 ansatte tar seg av de fornøyde kundene.
   – De ansatte gjør en kjempejobb – det er de som er ute i butikkene og møter kundene. Det er i tillegg et veldig godt samarbeid mellom butikkene. Vi skal være en stor familie her på senteret, og vi får gode tilbakemeldinger på at det er hyggelig å handle her!

I Egersund er det rundt 15 000 innbyggere, men i primærområdet til AMFi Eikunda befinner det seg opp mot 20 000 innbyggere. De kommer fra både Bjerkreim, Lund og Sokndal i tillegg til Egersund.

Senteret samarbeider tett med de andre forhandlerne i Egersund for å markedsføre byen som handelssentrum.
   – Vi arbeider for at det skal være et godt samarbeidsklima i Egersund og for å få folk til å handle her i byen. AMFI Eikunda ligger veldig sentralt i byen, så vi regnes som en del av sentrum, sier Tengesdal.

Senteret har en gavekortautomat hvor du kan få kjøpt gavekort som kan brukes på senteret, men også i andre Amfi sentre og Olav Thon sentre- og hotell. Om du i tillegg melder deg inn Amfi klubben, vil du motta eksklusive tilbud – så da er det bare å løpe og kjøpe!


Les mer...

2015-09-01 09.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv