Alt for både proffkunder og hobbysnekkere

Montér Sandnes tilbyr alt innenfor bygg, hjem og uteområde til både proffkunden og hjemmesnekkeren. Skal du sette opp garasje eller bygge uteterrasse, har Montér både kataloger, skreddersyr etter dine ønsker eller lar deg få kalkulere kostnadene på firmaets hjemmeside. Og overfor proffkundene som åpner egen byggekonto, vanker det en ekstra ytelse.

På våre breddegrader er sommeren bygge- og oppussingssesong for mange. Når våren kommer, merker de da også trykket hos Montér i Sandnes, den store byggeforretningen i Strandgata, ikke så langt fra hovedveien. Her ligger de godt til, innrømmer daglig leder Benedicte T. Hetland. Adkomsten er fin, og parkeringsplassen er rett ved veien.


– Herfra tilbyr vi alt, og det vi ikke har inne, det skaffer vi. Hos oss får du maling, verktøy, alt innenfor trelast, bad, vinduer, dører, garderober og gulv. Med butikken og de to store lagrene er vi vel på 500-600 kvadratmeter, og hit kan proffkundene bare komme og hente varer. Du får opprettet egen konto, og skal du ha trelast eller tyngre byggevarer, er det bare å gå rett ut i hallen. Vi skanner, og du får med deg lappen. Det er veldig brukervennlig, smiler hun.


Gratis lån av henger

Oppramsingen av hva assortimentet kan by på, kunne gjerne ha fortsatt, med Gilje vinduer og Jøtul vedovner, hvor kvalitet og varighet vektlegges. Montér har egne selgere og en kundebehandling hvor service og kunnskap står høyest, påpeker Hetland. Bedriften har mye kursing på produktene, både via internett og gjennom tradisjonelle klasseromkurs. Kanskje nettopp derfor er kundesegmentet nesten nøyaktig delt på midten – halvparten er private, den andre halvparten er proffkunder.


– Vi har veldig godt utvalg, spesielt på gulv, og det vi ikke har inne, tar det kanskje i verste fall 2-3 uker for oss å skaffe. Det eneste som kan ta litt lenger, er dører og vinduer. Da kan det kanskje drøye 3-4 uker. Men ofte er det jo snakk om et arbeid folk har planlagt på forhånd og derfor har bestilt i god tid, sier hun.


Har du større kvanta som skal leveres, legger Montér inn utkjøring samtidig som de også har gratis utlån av tilhengere. Nedslagsfeltet er stort, fra Forus og Stavanger og ut til Nærbø og Klepp, men ingen trenger bekymre seg for fraktveien.


– Oppe i Sirdalen er det mange hytter, og der har vi masse kunder som vil ha med seg materiale. Da låner de kanskje hengeren i hele helga – og det er helt greit for oss!, smiler Hetland.


Hjemmesnekkerverktøy

Montér er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere. Med sine 140 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning er Optimera Norges største aktør innenfor salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer, Optimera Logistikk og kjedene Montér, Trend og Byggi. Kjeden er videre en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 193 000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer. Størrelsen er en styrke som kommer kunden til gode:


– Vi har alle mulige segmenter å velge mellom for kunden, alt fra hjemmesnekkerverktøy til proff-utstyr, helt fra toppkvalitet og ned til ikke fullt så dyre verktøy som er helt greie for den som skal arbeide litt på egen hånd. Gode produkter, god service og kunnskap, sier Hetland.


Egne garasjer

Av ansatte på Sandnes er de seks faste, dertil kommer 4-5 som leies inn som ekstrahjelp. Til sammen er rundt elleve årsverk i sving for å skaffe nettopp deg det du trenger. Skal du bygge garasje, terrasse eller til og med et helt hus, ligger det på Montérs hjemmesider egne kalkulatorer hvor du kan plotte inn og regne ut pris på prosjektet ditt.


– Vi kan hjelpe til med å planlegge terrasse og sette opp en hel garasje eller et helt hus fra grunnen av. Når det gjelder garasjer, har vi våre egne. Katalogen vår viser forskjellige utgaver, og så kan kundene endre på disse i forhold til hva de måtte ønsker. Og ønsker man noe helt spesielt, kan kundene komme med sin egen tegning, og så setter vi opp og lager materialliste. Men det beste du gjør, er selvsagt å rådføre deg med dem som kan dette, påpeker Hetland.


Samarbeidsavtale

Med sommeren godt i anmarsj har etterspørselen etter hekksakser, høytrykksvaskere, og Gardena robotklippere allerede begynt. Selv på regnværsdager omsettes hageverktøy. Over disken tilbys nå også en ny ekstraservice overfor Montérs proffkunder:


– Når proffkundene våre tegner konto, får de rabattavtaler, og i tillegg har vi lansert et helt nytt konsept for nettopp de kundene. Nå kan de opprette en samarbeidsavtale. Da får de gratis profilering på finn.no i seks måneder. Det er både god reklame og gjør dem lettere å bli oppdaget, smiler Benedicte T. Hetland.

Les mer...

2016-05-24 11.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Monter Sandnes
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
    47 82 30 00
  • Adresse:
    Strandgt. 25
    4307 Sandnes
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv