163024 FM163024 FM0

Alt som trengs til båt

Lett tilgjengelig for kunder i Oslo og Bærum, Fornebu Marina AS tilbyr alt som trengs til kundenes båtbehov.

I 1959 kjøpte Rakel og Edvin Fredriksen en tomt, nærmere bestemt Oksenøyveien 85. Der var planen først å bygget et bilverksted før de ombestemte seg og heller bygde en marina. I 1960 begynte de å leie ut båtplasser, og de har siden den gang vært en familiebedrift. Tomten og bedriften eies og drives i dag av Tove Fredriksen, datteren til Rakel og Edvin, og hun har jobbet der siden 1982.

- Av de tjenestene vi har å tilby så har vi blant annet et båt verksted. Vi har seilmakere. Vi gjøre alle typer reparasjoner innen båt, og vi har både vinteropplag og sommerplasser. Alt det som trengs til båtd riften sin, forteller Tove. 


390 båtplasser

Marinaen har 390 båtplasser med en størrelse på 20 x 4.5 meter, med både vann og strøm på bryggen. Det finnes en boblehavn og det drives med salg av både nye og brukte båter. I indre Oslofjord er dette en av de største privateide marinaer.

- Vår maksgrense på båter er på 45 fot – der har vi åtte plasser. Resten av leiestedene vi har passer best for båter på størrelsen fra 18 til 25 fot da dette er det mest vanlige blant våre kunder.

Fornebu Marina AS er lett tilgjengelig for kunder bosatt i Oslo og Bærum, så det er ofte fra den regionen det kommer flest kunder. Men det har vært en god del økning den siste tiden siden det ble bygget nye leiligheter der Fornebu Flyplass lå. Den nye økningen av kunder fra Fornebu området har gjort at Tove er veldig positiv til fremtiden, og at alt går den riktige veien som igjen er flott for kundene. Det er jo en betydelig mengde mennesker som ønsker å komme seg ut på de nydelige fjordene.

Sterkt maritimt miljø

Siden Fornebu Marina AS ble bygget i 1960 så har det hatt en fast kundekrets.

- Det er veldig lett for kundene å stole på oss med båtene sine da de vet vi har det som trengs for å holde båtene fine og oppadgående hele året. Det har alltid vørt et veldig sterkt maritimt miljø i Bærum, så båtlivet har florert her. Det har blitt et betraktelig større seilmiljø og ikke bare båter med motorer, så vi setter stor pris på det flotte miljøet i Bærum.


- Det har vært en flott økning med kunder med tanke på alt det positive som skjer ute på Fornebu, så det er bare positivt for oss og vi ser fremover til den videre driften og alt som ligger foran oss.

Les mer...

2016-10-10 14.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv