153035 Amfi

Amfi Flekkefjord - en god handleopplevelse

Som kunde er det mange fordeler ved å besøke Amfi Flekkefjord. Et bredt utvalg av butikker, to timers gratis parkering, gode tilbud og topp service venter deg når du trår over dørstokken.

Senteret har eksistert i 25 år, og har utvidet både areal og antall butikker gjennom årene. I dag er det totalt 19 butikker fordelt på 7000 kvm over to etasjer. I tredje etasje er det i tillegg 20 leiligheter, forteller senter- og driftsleder Rune Eriksen.

   – I dag har vi en veldig god miks av butikker på senteret, med to matbutikker, posten, et apotek, fire klesbutikker, en skobutikk og Gladpris, som er nesten som Biltema. Hver måned har vi arrangementer, og vi ber også inn til kundekvelder.

Blant arrangementene som er felles for alle i Amfi-kjeden, finner man Barnas Dager, Motedager, Prisfestdager og Black Friday. Og det er tydelig at Eriksen og de til sammen 80 ansatte ved senteret gjør mye riktig, for i fjor ble de nummer to av de 100 kjøpesenterne i landet når det gjaldt økning av omsetning i desember.

   – Det er mye konkurranse, men vi må bare brette opp genserarmene og gjøre ting enda bedre. Amfi Flekkefjord prøver å være på topp på arrangementer og når det gjelder annonsering. Her bruker vi alle kanaler, med både lokalaviser, Facebook og Instagram. Vi har også nylig startet en kundeklubb hvor kundene får gode tilbud direkte på telefon.

Den driftige senter- og driftslederen stopper ikke der. I de nærmeste tre årene håper han på en utbygging, slik at senteret kan få plass til ytterligere 15 butikker. I dag må han ofte si nei til butikker som ønsker seg inn i senteret på grunn av plassmangel. Målet er også en større tilstrømming av lokale kunder.

   – Mange kjøpesentere blir veldig like, for de har mange av de samme kjedebutikkene. Jeg har en drøm om å få flere små nisjebutikker slik at vi blir litt mer unike. Ellers får vi skryt hele veien fordi vi prøver å legge til rette for kundene. Det er kundene vi lever for, og det må vi aldri glemme.

Les mer...

2015-06-10 11.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv