153030 TT

Totalrenovering som sin nisje

T&T-bygg feirer i år 15 års jubileum som byggmesterbedrift i Horten. Daglig leder, Tore Nauf, tror at deres fokus på å gjøre det enkelt for kunden gjør at de vinner terreng.

   – Jeg startet opp T&T-bygg sammen med faren min i år 2000. Siden den gang har vi hatt mellom én og tretten ansatte, men har i dag stabilisert oss på 9 mann, forteller Tore Nauf, byggmester og daglig leder i firmaet.

T&T-bygg holder til i Horten og utfører alt av snekkerarbeid. Både rehabilitering, tilbygg, skiftning av vinduer, kledning, omlegging av tak og oppgradering av bad utføres av bedriften.

   – Gjennom samarbeidsavtaler med andre aktører i ulike håndverksfag sørger vi for totalprosjektering og gjennomføring på den enkleste og beste måten for våre kunder.

Nauf forteller at bedriften har rehabilitering av bad som sin nisje, og at arbeidet stort sett er rettet mot det private markedet. I løpet av ett år bygger bedriften i Horten hele 60 bad, nesten utelukkende i Horten kommune.

   – Vi får gode tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi har jo både murer, flislegger og tømrere under eget tak. Det er klart at det er attraktivt for kunden å ha én mann å forholde seg til – koordineringen og effektiviteten blir jo svært bra av dette, sier Nauf.

Det eneste T&T-bygg mangler i staben er rørleggere. Tore Nauf er derimot i tillegg deleier og daglig leder i firmaet Horten vvs – en rørlegger bedrift med samme kundegruppe og nedslagsfelt. Disse firmaene samarbeider tett i gjennomføringen av prosjekter, forteller Nauf.

– Horten vvs er stort sett med på alle oppdragene til T&T-bygg, selv om Horten vvs også tar egne oppdrag. Ønsker kunden å bruke en annen rørlegger, er det selvsagt i orden, men vi har erfart at det er positivt at de to bedriftene samarbeider. Kunden ønsker en hel pakke, og det er lettere for oss å bruke egne folk.

Nauf trekker frem at det er vanskelig å få tak i gode rørleggere i dag, og at bedriften Horten vvs hele tiden er på jakt etter nye medarbeidere.

   – Tallene for T&T-bygg så langt i år er gode, det var det også i fjor, så vi har et stort behov for mer arbeidskraft i Horten, legger byggmesteren til.

Les mer...

2015-06-10 11.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv