152030-Autopartner

Autopartner AS – for alle dine bilbehov

Autopartner AS er Nissan og Opel forhandleren på Kongsberg som dekker alle dine bilbehov! Forhandleren på Kongsberg kan skryte av å ha Norges mest fornøyde kunder!

– Det viktigste for oss er at kundene blir fornøyde slik at de kommer tilbake. Det er en tøff konkurranse innen bilbransjen, og det handler veldig mye om å tilfredsstille kundene. Man må betjene kunden godt. Importørene våre måler kundetilfredshet på flere ulike nivåer i bedriften, og per i dag har vi blant de aller mest fornøyde kundene i Norge med de merkene vi representerer.

Tor Dubowski er daglig leder hos Autopartner AS som opprinnelig startet som Nissan-forhandler. Siden 2002 er Autopartner eid av Automobil, som også kjøpte opp en Opel-forhandler på Kongsberg. Slik ble alt lagt under samme firma, og i dag er Autopartner merkeforhandler for både Opel og Nissan.

– Med to kvalitetsmerker som utfyller hverandre, dekker vi egentlig alt. Når det gjelder yrkesbiler, har vi allerede begynt å levere en del av den helt nye Opel Vivaro. Det er en stor og god bil bygd for næring. Av Nissan selger vi mye av varebilen Navarra pickup i tillegg til personbilene. Med Nissan og Opel kan vi tilby en full range, fra småbil og små varebiler, via Norges mest solgte elbil Nissan Leaf, til store SUV biler og store varebiler, sier Dubowski.

I tillegg til salg av nybil, er Autopartner AS merkeverksted for Nissan, Opel og Saab. De kan tilby kundene sine et stort og moderne verksted, og et godt utrustet delelager med alt av deler og utstyr til merkene de forhandler. Bruktbilavdelingen må også fremheves, og her fører de brukte biler av alle merker. Autopartner AS har alltid et stort utvalg av verkstedkontrollerte bruktbiler tilgjengelig for salg i alle prisklasser. Gjennom et godt kontaktnett kan de også skaffe merker og modeller de ikke har på lager.

Staben på 17 medarbeidere er opptatt av å gjøre sitt ytterste for at kundene skal bli fornøyde.
Det viktigste for bedriften er at kundene kommer tilbake og skal man få til dette i dag må man yte et svært høyt servicenivå.

Les mer...

2015-04-07 09.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv