155048 BA155048 BA0155048 BA1155048 BA2

Bare det beste underlaget er godt nok

Bærum Asfaltservice er et sikkert valg for nytt underlag på gårdsplassen. De tilbyr det meste innen asfaltering, og med sitt fokus på oppfølgning av kundene, får de mange gode skussmål for godt utført arbeid.

Espen Thomassen er daglig leder i Bærum Asfalt AS, og har en stab på 10 ansatte. Han forteller at firmaet hans tilbyr det meste innen asfaltering, og jobber mest mot privatsektoren i kjerneområdet fra nedre del av Buskerud og inn mot Asker og Bærum.

– Vi driver ikke så mye med store veiprosjekter, men er mye på private gårdsplasser, mindre industrifelt, små byggefelt og parkeringsplasser. Omsetningsmessig er kundene nesten likt fordelt på private og entreprenører, med en liten overvekt på det siste.

Produktet de jobber med, er standardisert asfalt av typen AGB 11 og AGB 8 for privat og industri. De har dog et nisjeprodukt i at de legger ut bankett, sier Thomassen.

– Etter de større asfaltkontraktene kjører vi bankett, og der har vi en god del jobb og stor omsetning. Det går ut på at vi bruker spesialutstyr til å legge en 25 centimeter stripe på yttersiden av asfaltkanten, som deretter komprimeres samtidig som den kjøles ned.

Nylig ble selskapet kjøpt opp av Roadworks, som er et norsk konsern med hovedvekt på drift av vei. I Bærum Asfalt AS ser de positivt på fremtiden, med et ønske om både vekst og omsetningsøkning. På sikt vil de kanskje også utvide med noen ansatte og et maskinlag til.

– Det jeg føler vi er veldig gode på, er oppfølging av kundene og at vi kommer til rett tid og til avtalt plass. Vi får også veldig mange tilbakemeldinger på at vi gjør en god jobb. Kundene er fornøyde, og det et bra produkt vi selger med få reklamasjoner. Det har gått litt opp og ned, men vi har fått en sunn utvikling på drift og økonomi etter hvert. Ellers er vi positive til markedet, og trives med det vi driver med til daglig. I Bærum Asfalt AS prøver vi å hjelpe alle så godt vi kan.

Les mer...

2015-10-29 15.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv