161056 KB161056 KB0161056 KB1161056 KB2

Båteiere, kan vi få deres oppmerksomhet?

Viktig melding til alle båteiere nå som sesongen nærmer seg med stormskritt: ta en telefon til Kristiansand Båt og Motor AS, og få båten i stand i god tid før du har tenkt deg ut på bøljan blå. Vær føre var, og ikke vent til det er for sent.

– Vi ønsker at kundene våre skal tenke båt hele året. Det tror jeg de selv ville ha vært bedre tjent med. Det gjør også vår arbeidshverdag bedre ved at vi kan hjelpe flere og yte bedre service. Hvorfor glemmer mange båten når den dras på land?, undrer Eilif Pedersen og Magne Fjermeros. De er henholdsvis daglig leder og salgssjef i Kristiansand Båt og Motor AS.

De oppfordrer alle båteiere til å sørge for at båten er sesongklar så tidlig som mulig. Tar man kontakt først i mai, juni eller juli, er trøkket allerede høyt. Og ikke bare hos dem, men også ute hos de fleste forhandlere.

– Dette gjør at det kan bli vanskelig å få hjelp tidsnok til ferien. Hvis man som båteier vet om en lekkasje når man drar båten på land, hvorfor vente til våren med å fikse den?. Om man får den reparert med en gang, får man både bedre service og bedre tid til å ta avgjørelser.

Kristiansand Båt og Motor AS ble etablert 1. mars 2011. Firmaet driver i hovedsak med salg, service og reparasjoner av Volvo Penta og Mercury motorer. De har eget verksted og delelager som holder 17 ansatte i sving, deriblant 2 lærlinger. De formidler også salg av bruktbåter, og selger nye båter på forespørsel.

– Styrken vår er at vi har et stort lager som hele tiden overvåkes og fylles på automatisk. Vi har også veldig god leveranse på haste-bestillinger, og kan få varer over natten helt fra Belgia. Som et merkeverksted for Volvo Penta og Mercury er det disse to som er hovedsatsingen vår.

Fjermeros legger til at de har opplag på båter opp til 50 fot, og at de totalt kan få plass til så mange som 200 båter med stort og smått. Med et eget bryggeanlegg og stor kaiplass som kan ta inn alt av båter, er de også godt tilpasset enhver kunde og ethvert behov. De har en egen kran som kan ta båter på opptil 10 tonn, og en truck som løfter store doninger på opp til 6 tonn ut av vannet.

Firmaet henvender seg til både private og næringskunder, men hovedsakelig private. På verkstedtjenester retter de seg mot stor-Kristiansand med Lillesand, Søgne og Kristiansand. Når det gjelder reservedeler til Volvo Penta, er de et Volvo Penta Center som dekker regionen fra Risør til Stavanger.

– Kompetanse er styrken vår, og vi har en utrolig fin gjeng med et veldig godt arbeidsmiljø.

Les mer...

2016-03-08 12.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv