153050 MB0153050 MB

Båtliv for alle – fra yrkesfiskere til familieseileren

Maritim Båtutstyr på Rolvsøy i Fredrikstad tilbyr alt innenfor båt og motordeler, båtpleie og fiske, men også til andre cruisere på dekk: bobiler. Butikksjef Christer Stubberud kommer da opprinnelig fra bilbransjen, men satser nå på det maritime.

Mekanikerbakgrunnen passer godt inn i den bransjen han er nå, mener han. Da Maritim Båtutstyr åpnet i oktober 2013, var det den åttende butikken til den norskeide båtutstyrskjeden. Her føres alt fra A til Å innenfor båtlivet under mottoet lave priser, gode produkter.

   – Her finnes alt til dem som er på sjøen, enten de fisker på en sjark eller er ute med familien i en snekke. Vi prøver å ha så stort mangfold som vi kan, slik at kundene ikke trenger kjøre flere steder for å få tak i det de skal ha. Vi hjelper til og plukker ut riktig produkt til akkurat deg, forteller Stubberud.

I tillegg til et butikkareal på nærmere åtte hundre kvadratmeter finnes et lager på 250 kvadrat med det meste av byggeartikler, teaklister, teakplater. Butikkene i kjeden har et grunnassortement, deretter kan den enkelte butikkeier ta inn det som det selges mest av i sitt område, forklarer Stubberud, som har med seg to fast ansatte i tillegg til to som er ekstrahjelp når det trengs. Kjeden har også egen netthandel.

   – De som ikke har mulighet til å komme seg på butikken, kan handle på nett også. Hovedtyngden av kundene er fra Fredrikstad, Sarpsborg og Halden, men også fra Mosse-distriktet og andre siden av grensa og nedover langs Svinesund.

Omfanget av produkter, kvalitet og lav pris er da også det Maritim Båtutstyr gjerne får gode tilbakemeldinger på. I en bransje som egentlig er veldig vær- og sesongbetont, gjelder det å se de forskjellige behovene. Det handler om å utmerke seg på de produktene folk trenger til enhver tid, sier Stubberud.

   – Kartplottere og ekkolodd er veldig i vinden. Det er trygt og godt å ha i båten. Den viser ikke bare dybde og skjær, men også hva som finnes av overnatting og spisesteder i gjestehavnene. Dessuten ser du havbunnen og kan legge hummerteinene perfekt! smiler Stubberud.

Les mer...

2015-06-10 14.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv