142016NO - Kellox

Best til lands – Best til vanns

AS Kellox er eksperter både til lands og til vanns – med salg og distribusjon av både MC og båt- og båtmotorer. Selskapet har over 60 års erfaring i bransjen, og er Norges største leverandør av MC, samtidig som de stadig tar nye markedsandeler på marinesiden.

Per-Anton Vinje er administrerende direktør både i AS Kellox og i søsterselskapet Loxkel AS. Begge selskapene driver med både MC og marine. I AS Kellox føres motorsykler, ATV, båtmotorer og andre produkter fra Honda. I Loxkel AS finner du merker som Tohatsu båtmotorer og italienske motorsykler, mopeder og scootere som Vespa, Piaggio, Gilera, Aprilia og Moto Guzzi samt Kymco.
  - Når det gjelder båtmerkene våre, er de fleste finske. AMT, Silver, Terhi og SeaStar. I år har vi startet med Rib, et merke som heter Highfield. De er de eneste i Norge med aluminiumsskrog, og er utrolig driftsikre, brukervennlige og med meget gode sjøegenskaper. At de i tillegg er veldig flotte designmessig, gjør bare kundeopplevelsen enda bedre, forteller Vinje.

Han har forhandlere spredt godt utover hele landet. Totalt er det rundt 40 forhandlere på marine og 60 på MC. Det er viktig for et distribusjonsnett med lokal tilstedeværelse, slik at kundene enkelt kan få utført service og vedlikehold når det er behov for det, uten å måtte reise land og strand rundt.
  - Vi representerer cirka 22 varemerker i Norge. Det omfatter alt fra kapitalvarer som nevnte båter, båtmotorer og motorsykler, men også alt av utstyr som støvler, hjelmer, dresser, oljer osv og selvfølgelig deler til ettermarkedet. Noen av forhandlerne våre har alt, mens andre kun har noen av varemerkene, sier Vinje.

Det er en væravhengig bransje de driver i, men Vinje og hans kolleger har vært lenge i markedet. De vet hva de holder på med. Gjennom lavsesongen er staben travel med planlegging av aktiviteter, kompetansehevingskurs og forhandlinger med leverandørene, for å nevne noe.
  - Det er viktig for oss at vi er attraktive overfor våre forhandlere. Det skal være enkelt for dem å drive handel med oss. Dette er grunnen til at vi har så mange forskjellige merker. Fordelen med oss er at vi har bredde på produktene og at vi har flere merker. Teknisk avdeling jobber kontinuerlig med kompetanseøkende tiltak overfor forhandlerne, slik at de til enhver tid skal være godt skolert på alle våre produkter, understreker Vinje.

Dermed får forhandlerne – og kundene – en komplett pakke.

Les mer...

2015-01-30 14.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv