156035 BB0

Biltema Bryne er ditt familievarehus

Handlelisten sier ny stekepanne, frostvæske til bilen, skruer, barnesete og blekkpatroner. Du trenger ikke å løpe fra den ene butikken til den andre. Slapp av, Biltema Bryne har det du trenger.

Butikken ble først etablert som en franchise i 2009, før den ble en del av Biltema-kjeden i 2013. Bjørn A. Person er daglig leder. Han forteller at Biltema har gått fra å handle kun om bil, til å bli en kjede som tilbyr det meste innen alt fra bilpleie til interiør og fritid.

– I dag har vi enormt mange forskjellige produkter innen forskjellige segmenter. Ikke bare til bil og MC, men også båtutstyr, vi har et stort utvalg innen fritid, kjøkken og interiør, kontor og teknikk samt byggerelaterte produkter som maling, spiker, skruer og ventilasjon. Vi selger også en stor andel av våre gode og rimelige barneseter, og har begynt å bli store på el-sykler. Bare i løpet av neste år får vi inn to-tre nye modeller, og det er veldig spennende!

Det 1000 kvm store lokalet til Biltema Bryne er alt for lite. Målet er at de skal være på plass i større lokaler i løpet av et par år. Butikken er fortsatt gode og store på bilpleie, og har i tillegg en velutstyrt verktøyavdeling. På begge felter fører de produkter fra kjedens eget merke. Når det gjelder verktøy og driller, betjener de både hobby-snekkeren og proffkunder.

– Slik dekker vi alle spektre og de fleste behov, for vi har mange bedriftskunder også. Dette er Biltema i et nøtteskall, at vi har varer i forskjellige prisklasser. "Mye mer enn bare bil” er slagordet vårt, sier Person.

I vintersesongen vi nå er inne i, merker Biltema Bryne økt salg på sesongvarer som bilbatterier, spylevæske, vindusviskere, frostvæske, olje og oljefiltre. Men du visste kanskje ikke at de også har både snøfresere, snømåker og skibokser?

– Man får alt på en plass hos oss, og vi vil at Biltema skal være et familievarehus. Det er veldig hyggelig å ha så mange faste kunder som kommer igjen og igjen.

Les mer...

2015-12-21 16.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

  • Biltema Bryne
  • www.biltema.no
  • Telefon:
    815 32 815
  • Adresse:
    Morenefaret 1
    4340 Bryne
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv