153037 KLS153037 KLS0

Bilverksted med visjoner

Kvinesdal Lakk og Skade AS er et komplett og moderne bilskadeverksted. Med topp moderne lokaler og utstyr, utfører de alt innen lakkering, bilglass og skader. Som den eneste i Lister-regionen tilbyr de også pulverlakkering, noe ikke bare bileiere kan dra nytte av.

    – At vi driver med pulverlakkering er unikt, for det er det ingen andre i Lister-regionen som gjør. Det går ut på at man lakkerer med pulver som deretter bakes i en ovn. Pulverlakkering er ganske mye mer holdbart enn en tradisjonell lakkering. Ved å bake det i ovnen får man nesten en keramisk overflate, og det blir steinhardt.

Det er innehaver Knut Sverre Ditlefsen som forteller om det siste på verkstedfronten hos Kvinesdal Lakk og Skade AS. Selskapet begynte som et rent lakkeringsverksted i 2004. I juni i fjor åpnet de et nytt og komplett bilskadeverksted i nye lokaler. Nå har de alt innen moderne utstyr.

   – Alt utenom plastikk og tre kan pulverlakkeres. Og ikke bare motorsykkeldeler og bilfelger, men dette er jo en fordel særlig for offshore med ting som skal ned i sjøen. Vi kan pulverlakkere ting som er opp til tre meter lange, to meter brede og to meter høye, ut fra hva det er plass til i ovnen vi bruker.

Verkstedet utfører også alt innen skader, og fungerer som et karosseriverksted for Kvinesdal Auto på merkene Honda, Mazda og Suzuki. For Åmodt bil, som også er medeiere i verkstedet, utfører Ditlefsen og co. all lakkering av deres Citröen og Mitsubishi-modeller. Kundene ellers kommer fra både Kristiansand og Stavanger.

   – Har du en bilskade, så er det bare å komme til oss. Det er tre personer som jobber her, og vi leier inn en fjerdemann. Vi er et kjempegodt team, og gjør alt fra taksering til bestilling av nye deler. I mellomtiden får kundene tilbud om leiebil. Fordelen med oss, er at vi gjør litt av alt. Det neste nå er at vi skal godkjennes som mekanisk verksted, slik at vi blir helt komplette. Prosessen er allerede godt i gang, avslutter en fornøyd Ditlefsen.


Les mer...

2015-06-10 11.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv