143027

Bitt av golfbasillen i Sirdal

Golfbasillen har bitt mange nordmenn, også i Sirdal kommune. På naturskjønne Sirdal Fjellgolfklubb kan man delta på kurs og turneringer, eller bare nyte naturen mens man slår seg gjennom klubbens ni-hullsbane.

Sirdal Fjellgolfklubb ble startet av en gruppe golfentusiaster som spilte på banen i Kvinesdal. Etter hvert fikk de lyst på en egen golfbane i Sirdal. Høsten 2007 stod banen ferdig.

– Det er en ni-hullsbane som ligger på begge sider av elva Sira. Sesongen går fra mai til oktober, og per i dag har vi 150 medlemmer. Mange av dem er rogalendinger som har hytter i området eller som på andre måter er knyttet til Sirdal, forklarer styreformann og daglig leder Geir Vårdal.

Selvbetjeningssystemet innebærer at medlemmer kan spille også utenom åpningstidene. Klubben har køller og golfbiler til utleie, og arrangerer både kurs, forbundsturneringer og regionsturneringer for de beste spillerne i regionen.

– I likhet med de fleste skandinaviske golfklubber, bruker vi datasystemet GolfBox. Her booker spillerne tid på banen, registrerer sin score og får utregnet sitt handicap. Vi bruker også systemet til turneringer, til medlemsregistrering og mer.

Vårdal forteller at banen krever mye vedlikehold. Sirdal Fjellgolfklubb har en solid maskinpark, et datastyrt vanningsanlegg og et stort budsjett som går med til gjødsling.

– Banen er veldig fin, og vi får mye skryt for hvordan den ligger i terrenget. Det tar rundt fire timer å gå to runder her, og det utgjør cirka én mil, avslutter han.

Les mer...

2014-11-27 08.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv