Bli en trygg sjåfør med Flekkefjord Trafikkskole

Ingen reklame er bedre enn fornøyde kunder. Det er en filosofi Flekkefjord Trafikkskole har etterlevd siden 1954. Trafikkskolen tilbyr opplæring for personbil, tilhenger, moped og alle klasser motorsykkel. På kurssiden har de trafikalt grunnkurs, teorikurs, tilhengerkurs og teori i forbindelse med landeveiskjøring.

– Målet vårt er å gi elevene positive opplevelser når de kommer til oss, forteller daglig leder Ole Bernhard Mathiassen.

Han overtok driften av Flekkefjord Trafikkskole for omtrent 20 år siden, og har bare gode ord om det fine arbeidsmiljøet i staben. Til sammen er de fem ansatte. Skolen har i mange år hatt et godt samarbeid med Volvo, og har til sammen seks biler samt noen reservebiler. Nå i 2014 fyller skolen 60 år.

– Nivået på elevene i dag er stort sett veldig bra, synes jeg. En typisk elev må vanligvis ha mellom 25 og 35 kjøretimer. Men det finnes elever som ikke har øvelseskjørt på forhånd i det hele tatt, og da kan de komme opp i nesten 100 timer, sier Mathiassen.

Trafikkskolen har også elever som kommer utenbys fra. Ofte kan det være stor kø i de store byene for å ta førerprøven, men som elev kan du melde deg opp til oppkjøring nøyaktig hvor du vil. Hvis du skal kjøre opp i Flekkefjord, anbefaler Mathiassen at du tar noen timer i byen først, slik at du blir kjent med veiene.

– Vi er nok blant de billigste kjøreskolene i området. En komplett kjøreopplæring hos oss koster cirka 15 - 20 000 kroner. Mottoet vårt er at det er ungdommene vi jobber med, så vi prøver å ikke ta for mye betalt, understreker han.

I Flekkefjord Trafikkskole legger de vekt på at elevene skal kjøre mest mulig selvstendig under selve oppkjøringen. Og når man til slutt får førerkortet, er det ikke bare å slå på GPSen og kjøre i vei. Man bør kunne lese et vanlig kart også, for en GPS kan fort ta feil. Elevene som har vært på Flekkefjord Trafikkskole, blir komplette og trygge sjåfører.

– Selv skal jeg snart legge inn årene og pensjonere meg. Jeg har en datter som skal overta driften når den tid kommer, men vi vet ikke når det blir ennå. Men enn så lenge skal jeg fortsette så lenge jeg synes det er gøy, sier Mathiassen.

Les mer...

2014-11-24 13.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv